V sobotu vystoupí na Klenové a v neděli na Mouřenci Lenka Filipová

O víkendu zavítá na Klatovsko a na Šumavu vynikající kytaristka a zpěvačka Lenka Filipová.

Cílená propagace v Plzni

V sobotu 13. června od 19:30 vystoupí Lenka Filipová s hosty na hradu Klenová u Klatov. Vstupenky budou až do soboty v předprodeji na www.ticketpro.cz. Vstupenky je možné koupit také přímo před koncertem na místě. Web: www.gkk.cz.

V neděli 14. června od 15:30 vystoupí Lenka Filipová se svými hosty v šumavském kostele svatého Mořice na Mouřenci nad Annínem. Poslední vstupenky jsou v předprodejích v Hotelu Annín (376 399 909) a v MěKIS Kašperské Hory (376 503 412). Předprodej končí v neděli ve 12 hodin. Zbylé vstupenky k nečíslovanému sezení budou k dispozici v den konání koncertu na Mouřenci. Zde budou k mání také vstupenky ke stání (a to pouze do zaplnění kapacity zadní části kostela). Kostel bude otevřený od 15 hodin, kdy začne usazování diváků. Vstupenky k sezení nejsou číslované, takže každý si bude vybírat místo sám. Parkování buďto přímo u kostela (o mezená kapacita), nebo u sklárny v Anníně, případně u annínského koupaliště. Sponzorem koncertu na Mouřenci je Hotel Annín, který poskytuje vystupujícím zdarma ubytování.

Více informací: www.lenkafilipova.cz a www.pratelemourence.cz

Po koncertu bude následovat autogramiáda Lenky Filipové a slavnostní otevření nového mouřeneckého muzea, které vzniklo v prostorách sakristie a oratoře nad ní. Expozice mapuje historii tohoto kostela.Pro zájemce bude připravena krátká komentovaná prohlídka kostela a kostnice (v českém jazyce).



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka