V Sušici naboural taxi, pak šel popíjet do hospody

Po střetu své vozidlo zaparkoval a odešel do pivnice. Alkohol údajně požil až po srážce.

Jarní servisní akce AUTO CB

V sobotu v 04:38 hodin řídil třicetiletý řidič vozidlo tovární značky Volkswagen po náměstí Svobody v Sušici. Při parkování na parkovišti s kolmým stáním pravou přední stranou svého vozidla zachytil o levou přední stranu zde stojícího vozidla taxislužby tovární značky Škoda. Došlo k poškození obou vozidel, škoda byla vyčíslena na souhrnných deset tisíc korun.

Po střetu své vozidlo zaparkoval u obrubníku parkovacího místa a společně se spolujezdkyní od vozidla odešel do tamní pivnice. Řidič taxislužby, který byl v době dopravní nehody ve vozidle a čekal na zákazníka, se jej snažil zastavit, ale řidič Volkswagenu na jeho volání nijak nereagoval. Přivolaní policisté z Obvodního oddělení v Sušici muže zajistili a vyzvali ho k dechové zkoušce. První dechová zkouška byla s pozitivním výsledkem 1,54 promile alkoholu v krvi, opakované zkoušky ukázaly hodnotu 1,50 promile alkoholu v krvi a 1,47 promile alkoholu v krvi.

Muž uvedl, že alkohol požil až po spáchání dopravní nehody. Následně se podrobil v lékařském zařízení lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Policisté podezřelému zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. Případem se dále zabývají klatovští dopravní policisté. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.01.2015 07:03



1 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka