V ulici Na Chmelnicích vykradli byt. Poznáte na fotce důležitou osobu?

Kdosi se vloupal do bytu v ulici Na Chmelnicích, ze kterého byla následně odcizena finanční hotovost.

Cílená propagace v Plzni

V prověřovaném případu policisté získali fotografie, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Ta by mohla policistům pomoci při řádném objasnění případu. 

Policisté obvodního oddělení Plzeň-Vinice zjišťují a prověřují veškeré okolnosti oznámeného případu krádeže finanční hotovosti v bytě bytového domu v Plzni na Vinicích. Neznámý pachatel dne 27. února 2021 v době okolo jedné hodiny odpoledne násilím vnikl do bytové jednotky v ulici Na Chmelnicích, ten prohledal a následně si s sebou odnesl finanční hotovost ve výši 80 tisíc korun.

V prověřovaném případu zločinu krádeže policisté mimo jiné získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba, která by mohla pomoci policistům objasnit okolnosti případu.

Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci, a to za účelem ztotožnění osoby na přiložených fotografiích. Ti, kteří by tuto osobu poznali, aby se osobně obrátili  na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.03.2021 07:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka