V Železné Rudě už úřaduje Ježíšek, má nová razítka

Lidé mohou své pohlednice a obálky posílat na adresu šumavského informačního centra. Orazítkované se jim vrátí zpět. Letos by to měli stihnout do 20. prosince, kdo přijde osobně, až do 23. prosince.

Cílená propagace v Plzni

Přání, pohlednice, kartičky nebo dopisy musí zájemci posílat do Železné Rudy do 20. prosince. Zájemci o razítko nesmí zapomenout přiložit ofrankovanou obálku se zpáteční adresou, aby jim z infocentra mohli poslat orazítkovaná přáníčka zpátky.

O dvě razítka s obrázky vánočního dárku a nápisem Ježíškova pošta je velký zájem. Letos navíc železnorudští podle pracovníka infocentra Václava Šebelíka přidali bonusové, pro zlobiče s čertíkem a hodné děti s hvězdičkami a prosí, aby lidé nechávali na razítka místa.

Rekordmanem je pán, který si už nechal orazítkovat šestapadesát pohledů  a odeslal je do celého světa. Razítkem Ježíškovy pošty se proslavila na západě Čech hlavně pošta v krušnohorském Božím Daru na Karlovarsku. Ta funguje už od roku 1994.


Komentáře

  • Před 8 roky

    To tam, prosím vás, nemáte aktuální foto ze Železné Rudy? Takto neopravený kostel a ještě bez vánočního stromu vypadal snad před deseti lety...

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka