Vandal v Doubravce poničil saně z ledu. Nepoznáte ho?

Policisté pátrají po totožnosti pachatele, který poničil ledové sáně za několik desítek tisíc korun.

Cílená propagace v Plzni

 V rámci objasňování případu policisté získali fotografie z kamerového záznamu, na kterém jsou zachycené osoby, které by mohly svou výpovědí přispět k objasnění skutečností, které se udály na místě. 

Policisté obvodního oddělení Plzeň 4 prověřují veškeré okolnosti nahlášeného případu poškození ledové sochy, která stála na Habrmannovo náměstí v Plzni u vánočního stromu. K poškození ledových sání mělo dojít dne 26. listopadu 2022 v době od 21:34 do 21:42 hodin na volně přístupném veřejném prostranství. Umělecké dílo, které nechal na místo nainstalovat Městský obvod Plzeň 4, zejména pro radost dětem, poničil dosud neznámý pachatel přesně nezjištěným způsobem. Svým jednáním pachatel způsobil hmotnou škodu za desítky tisíc korun.

"V případu jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví. V rámci jeho objasňování jsme získali fotografie z kamerového záznamu, na kterém jsou zachycené osoby, které by mohly svou výpovědí policistům pomoci při objasňování skutečností, které se udály na místě. Tomuto jednání měli přihlížet svědci, kteří si mimo jiné měli zřejmě pořídit fotografii či nahrávku prověřovaného incidentu," říká policejní mluvčí Veronika Hokrová s tím, že policie žádá o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích a případné další svědky incidentu, aby se neprodleně osobně přihlásili policistům na obvodním oddělení Plzeň 4 nebo telefonicky na tel. č.: 974 325 743 či zavolali na linku 158. Za případné poznatky předem děkují.

foto: pčr

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
02.12.2022 07:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka