Vánoční stromek se rozsvítil i na Nové Hospodě

Stejně jako na náměstí Republiky a na jiných místech v Plzni se vánoční stromek rozsvítil i v areálu Sokola na Nové Hospodě.

Cílená propagace v Plzni

Samotnému rozsvícení vánočního stromku předcházel tradiční průvod s lampiony a světýlky, který prochází tuto část třetího plzeňského obvodu a je zakončen v areálu TJ Sokol Nová Hospoda. Zde se ve skvělé předvánoční atmosféře, ve světle ohně a za zvuků koled rozsvítil vánoční stromek.

Této předvánoční akce se zúčastnili, stejně jako v předchozích letech, i zástupci vedení centrálního obvodu. Starosta David Procházka s I. místostarostou Petrem Balounem nepřijeli s prázdnou. Účastníci setkání dostali svařák na zahřátí a zkrátka nepřišly i přítomné děti, pro které byly přichystány čokoládové figurky a sladkosti.

„Už jen kvůli té úžasné sousedské atmosféře, která tu mezi lidmi je, sem jezdím rád. Povídání s místními lidmi je vždy milé a přátelské“, prozradil David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

„Na této akci jsem poprvé a pověst, která ji předchází, opravdu nezklamala. Je moc pěkné vidět, jak společně místní lidé dodržují tradice“, dodal Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka