Ve Furthu im Wald došlo k tragické dopravní nehodě, policie hledá svědky

Němečtí policisté se při vyšetřování této události obracejí i na českou veřejnost.

Jarní servisní akce AUTO CB

Němečtí policisté Policejního prezidia Horní Falc se obracejí na veřejnost a hledají svědky smrtelné dopravní nehody i mezi českými občany. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh, příčinu a také viníka této dopravní nehody.       
 

K dopravní nehodě došlo dne 3. srpna 2015 krátce po desáté hodině dopoledne v obci Furth im Wald. Čtyřiapadesátiletý muž jel na svém skútru ulicí Bahnhofstrasse ve směru na západ. Na křižovatce s ulicí Waldschmidtstrasse mu dosud neznámý řidič nezjištěného osobního vozidla nedal přednost v jízdě, vjel řidiči skútru do cesty a došlo ke střetu. Řidič skútru následně upadl na zem a utrpěl těžká zranění, kterým v úterý v noci v nemocnici podlehl. Řidič z místa dopravní nehody ujel.

Podle ohledání skútru a také podle vyjádření znalce by se mělo jednat o osobní vozidlo s černou základní barvou, které má minimálně na pravé straně jeden nebo několik modrých plastových dílů (nárazník, lišta na nárazník nebo jiné.

"Žádáme případné svědky této události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, a zvláště pak osoby, které zraněnému muži poskytovaly první pomoc, ale také osoby, které se domnívají, že jejich informace či postřehy o dopravní nehodě nejsou důležité, aby se se svými poznatky přihlásili policii. I zdánlivě nedůležité informace mohou mít pro vyšetřování této tragické události velký význam. Veškeré informace přijmou němečtí policisté policejní inspekce Furth im Wald, Daberger Strasse 7, či na telefonním čísle služebny 0049-9973/504-0, nebo jejich čeští kolegové z Oddělení mezinárodních vztahů Schwandorf na čísle 974 814 307," říká policejní mluvčí.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 10.08.2015 06:12



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka