Ve hřbitovním kostele ukradli tisícovku v drobných

Dosud neznámý pachatel ,,navštívil“ v noci z úterý na středu plzeňský hřbitov a za použití násilí vnikl do kostela. Z pokladničky si odnesl tisíc korun v drobných mincích.

Cílená propagace v Plzni

Policisté z obvodního oddělení Plzeň 4 se zabývají případem krádeže finanční hotovosti z kasičky jednoho plzeňského kostela. Dosud neznámý pachatel ,,navštívil“ v noci z úterý na středu plzeňský hřbitov a za použití násilí vnikl do kostela. Přitom poškodil dveře kostela takovým způsobem, že způsobil škodu ve výši 20 tisíc korun. Z kostela následně odcizil ocelovou pokladničku, ve které se nacházely drobné mince v celkové hodnotě jeden tisíc korun. Pokladničku policisté později našli pohozenou v zadní části hřbitova. Peníze se v ní samozřejmě nenacházely. Drzý zloděj svým výše popsaným jednáním způsobil škodu přes 22 tisíc korun.

Policisté na místě zajistili veškeré stopy, pořídili fotodokumentaci a vše pečlivě zadokumentovali. Po pachateli přečinu krádež intenzivně pátrají. Pokud bude dopaden, hrozí mu až dva roky ve vězení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
27.09.2019 06:26



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka