Ve Stodě se bude očkovat v Centru sociálních služeb

Vzhledem k tomu, že je na čase, aby Kulturní dům Stod patřil opět především městu, kultuře a společenským událostem, končí v něm působení očkovacího místa.

Cílená propagace v Plzni

Poslední dávky vakcíny zde byly podány včera. Od pondělí 1. listopadu bude Stodská nemocnice očkovat v nových prostorách a to v Centru sociálních služeb Stod v ulici 28. října 377, Stod (u výjezdu z města na Lelov resp. Merklín).

„Chtěl bych ještě jednou poděkovat městu Stod, že nám hned od počátku očkování vyšlo vstříc a poskytlo všem zájemcům o očkování prostory kulturního domu," říká ředitel Stodské nemocnice Miroslav Zábranský s tím, že od 4. března do současnosti podali zdravotníci ve stodském kulturním domě zhruba 53 tisíc dávek vakcíny, což je nejvíce ze všech mimoplzeňských očkovacích center v kraji. „Věříme, že to přispěje k tomu, aby přicházející vlna pandemie nemoci covid měla mírnější průběh a aby nejen stodský kulturní dům mohl do budoucna sloužit už pouze svému původnímu účelu," doplňuje ředitel.

Celkově už podala Stodská nemocnice (v KD, v nemocnici a mobilním způsobem) téměř 57 tisíc dávek vakcíny. Kompletní očkování (dvěma dávkami) ukončilo na očkovacích místech nemocnice přes 28 tisíc lidí.   

Také v nových prostorách, které budou zřetelně označeny, bude možnost očkování bez nutnosti registrace pro nově očkované (netýká se třetích dávek). V listopadu to ale bude nově vždy v pátek od 10 do 12 hodin. "Z důvodu velkého zájmu o očkování doporučujeme všem zájemcům rezervovat si konkrétní čas.  Lidé s rezervací mají jistotu, že nebudou čekat. Příchozím bez rezervace to v tuto chvíli kvůli velké poptávce slíbit nemůžeme," říká hlavní sestra nemocnice a vedoucí očkovacího centra Pavlína Tůmová.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka