Vedení plzeňského centrálního obvodu přivítalo děti prvních tříd, zve na odpolední zábavné První zvonění

První školní den je důležitý pro všechny školáky, ale obzvláště pak pro ty, kteří jdou do prvních tříd. Na jejich velký den jim samozřejmě doprovod dělají rodiče, často i prarodiče.

Jarní servisní akce AUTO CB

Také vedení Městského obvodu Plzeň 3 tradičně každým rokem 1. září navštěvuje vybrané základní školy, aby prvňáčkům popřálo hodně školních úspěchů.

"Schwarzovka" otevřela tři třídy pro devadesát dětí. Jsem rád, že jsem mohl stejně jako každý rok nováčky pozdravit a popřát jim hodně štěstí. Věřím, že pro ně škola nebude jen otrava, ale najdou si zde mnoho nových kamarádů a zažijí spoustu hezkých chvil," řekl starosta Neubauer, který děti pozdravil společně s ředitelkou školy Jaroslavou Kuklovou.

I ostatní zástupci vedení Městského obvodu Plzeň 3 navštívili vybrané základní školy v obvodu, aby přivítali žáky prvních tříd. Místostarosta Radoslav Škarda zašel na 15. ZŠ v ulici T. Brzkové, kde s ředitelkou Soňou Pavelkovou přivítal také na 120 nových školáků. Místostarosta David Procházka si vybral 11. ZŠ v Baarově ulici, kam letos nastoupilo 70 prvňáčků, a kterou vede ředitelka Vladimíra Holá.

Městský obvod Plzeň 3 si ale pro děti, a to nejen pro prvňáčky, připravil ještě jednu zajímavost, a to tradiční akci První zvonění, která se koná od 13 hodin v Borském parku. Malí i velcí školáci se mohou těšit na kapelu Maxim Turbulenc, skupinu Atmo a spoustu dalších vystoupení, workshopů, soutěží a zábavy.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.09.2016 12:07



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka