Veletrh práce a vzdělávání Klíč k příležitostem míří v lednu do Lokomotivy

Grafia, s.r.o. již osmým rokem připravuje prestižní veletrh práce a vzdělávání pod názvem Klíč k příležitostem, který se tradičně koná v lednu v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Důležitou změnou je místo konání – veletrh nově proběhne ve sportovní hale TJ Lokomotiva, Úslavská 75, Plzeň, ve středu 29. ledna 2020.

Pořadatel akce, plzeňská společnost Grafia, s.r.o., tradičně spolupracuje s významnými partnery na trhu práce v regionu (Úřad práce, krajská pobočka v Plzni, HK ČR, ZČU, AIVD ČR).

„ V situaci, kdy je míra nezaměstnanosti v Plzeňském kraji stále nízká – k 31. 10. 2019 je to 1,99% - zaměstnavatelé při náboru často sázejí na zajímavé firemní benefity, pracovní podmínky, vzdělávání svých lidí a neváhají ani připlatit na mzdách. I proto je veletrh výzvou nejen pro ty, kteří aktuálně hledají práci, ale i pro všechny, kdo hledají změnu nebo si chtějí ověřit svoji cenu na trhu práce“, říká Ing. Štěpánka Pirnosová, obchodní ředitelka Grafia, s.r.o.

Na návštěvníky se těší atraktivní zaměstnavatelé nejen z regionu, jako například 4flow, ASSA ABLOY ES Production, AURES Holdings, HUTCHINSON, Carrier Refrigeration Operation Czech Republic, Česká pošta, ČEZ, Daikin Industries Czech Republic, DFH Haus CZ, Drůbežářský závod Klatovy, ELFETEX, EvoBus Česká republika, Geis CZ, CHRIST CAR WASH, Kermi, KS-Europe, MAGNA Seating Pilsen, MD ELEKTRONIK, MEA Service, Penny Market, RSF Elektronik, Safran Cabin CZ,  Schäfer – Menk, Sony DADC Czech Republic, STÖLZLE – UNION, SWIETELSKY stavební, Triangle Recruitment, Úřad práce České republiky, WITRON Logistik + Informatik GmbH, a další.

Nabízeno bude několik set pracovních pozic z celého Plzeňského kraje a okolí.

Aktuálně firmy hledají všechny úrovně kvalifikací a opravdu rozmanité profese pro muže i pro ženy. Spektrum nabízených pracovních pozic je opět velmi široké – firmám chybí lidé v provozu stejně jako v administrativních pozicích, v odděleních kvality, nákupu, obchodu, IT, apod.

Veletrh je určen všem, kdo hledají práci či brigádu - lidem bez rozdílu věku či vzdělání, těm, kteří chtějí změnu či jsou aktuálně nespokojeni se svým místem, studentům posledních ročníků středních škol a jejich učitelům, vysokoškolákům i lidem registrovaným na úřadu práce. Všichni návštěvníci mají vstup ZDARMA.

Velký zájem bývá tradičně i o doprovodný program. Na návštěvníky čeká řada přednášek, poraden i aktivit pro radost.

Na veletrhu budou opět vyhlášeny ceny Mamma/Parent Friendly pro zaměstnavatele přátelské rodinám svých zaměstnanců. Oceněné podniky splňují kritéria hodnocení, vytvářejí dobré podmínky pro zaměstnance s rodinami, umožňují zkrácené úvazky, využívají pružnou pracovní dobu, provozují nebo podporují firemní školky či jesle, pořádají akce pro rodiny s dětmi či umožňují péči o rodinné příslušníky, apod.

„Veletrh nejen vzdělává a propojuje uchazeče s podniky, ale také pomáhá. Již tradičně sbíráme na veletrhu staré dioptrické i sluneční brýle a společně s Lions Clubem je posíláme potřebným. Přidejte se v lednu k nám, těšíme se na Vás. Přijďte, nudit se určitě nebudete“ uzavírá Š. Pirnosová.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka