Vezměte barevné špendlíky a řekněte od pátku odborníkům, jak se v Plzni cítíte

Tvořte ještě lepší Plzeň a řekněte jednoduše, kam rádi chodíte, kam byste vzali návštěvu a kde byste chtěli bydlet. Odborníky také zajímá, kde se cítíte nepříjemně a které místo potřebuje změnu.

Cílená propagace v Plzni

Přijďte vyjádřit svůj názor pomocí barevných špendlíků a vyznačte své odpovědi do tzv. pocitové mapy. Osobně se s odborníky z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně můžete setkat poprvé již tento pátek 19. května od 17 hodin v rámci zahájení Landscape festivalu na náměstí Republiky. Ten odstartuje happeningem Moving Forest ateliéru NL Architects, čerstvých držitelů evropské ceny za architekturu Mies van der Rohe, spolu s koncertem kapely Moodshake a taneční performance plzeňské skupiny Afresh Dance Community.

S pocitovou mapou v papírové verzi se Plzeňané v průběhu jednoho měsíce setkají celkem na šesti místech. „Zajímá nás, jak se lidé v Plzni cítí. Sami zde žijeme a pracujeme, ale nemusíme vědět všechno. Proto sbíráme podněty přímo v terénu,“ vysvětluje Irena Vostracká, ředitelka Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně.

„Pokud nás někdo nezastihne v květnu a červnu osobně nebo by raději vyjádřil svůj názor prostřednictvím internetu, najde on-line verzi pocitové mapy také na našich webových stránkách http://ukr.plzen.eu,“ doplňuje Markéta Stuchlová z Útvaru koncepce a rozvoje města Plzně.

Výsledky z průzkumů k Pocitové mapě Plzně poslouží při zpracování podrobnějších dokumentací ke konkrétním lokalitám ve městě. Příprava je součástí zpracování jednoho z nejdůležitějších dokumentů města tzv. strategického plánu. Schválení nového strategického plánu je plánováno na polovinu roku 2018.


Kde odborníky s pocitovou mapou potkáte?

• 19. května od 17 do 19 hod na zahájení Landscape festivalu Plzeň 2017 na nám. Republiky
• 20. května od 10 do 20 hod na Bosch Fresh festivalu za Plazou
• 27. května od 10 do 16 hod v Zoologické a botanické zahradě města Plzně na oslavě dne dětí
• 10. června od 10 do 17 hod na Historickém víkendu na náměstí Republiky
• 11. června od 9 do 17 hod v Luftově zahradě v rámci Víkendu otevřených zahrad
• 21. června od 15 do 19 hod na Festivalu sportu za Plazou



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka