Vigvam, loď nebo strom. Prvek pro skvrňanské hřiště vyberou obyvatelé

Šplhací vigvam, pirátská loď nebo ptačí strom – jeden z těchto herních prvků se brzy objeví na dětském hřišti Tichá v Plzni na Skvrňanech.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jaký to bude, si vyberou rodiče a jejich děti v anketě, kterou vyhlásil městský obvod Plzeň 3.

„Stávající herní prvek už dosluhuje, proto jsme se rozhodli už nyní pro jeho obnovu a rádi bychom zapojili i veřejnost, která si bude moci vybrat ze tří možností. Oslovili jsme společnost, která herní prvky instaluje, a ta nám ve stejné cenové relaci nabídla tři herní prvky, které by na tomto místě mohly stát,“ vysvětluje starosta centrálního plzeňského obvodu David Procházka.

První varianta nabízí umístění maxi šplhacího vigvamu, který bude ještě doplněný od houpačku a kolotoč nebo lanový prvek s klouzačkou. Druhou možností je instalace pirátské lodi „Stortebeker“ a jako třetí varianta se nabízí strom s ptačími hnízdy. „Chceme zapojit opět obyvatele do rozhodování o tom, co by rádi měli ve svém okolí, jako tomu bylo například při pořízení hradu ve Škodalandu. Hlasování je jednoduché, buď prostřednictvím našich FB stránek nebo zasláním e-mailu,“ doplňuje starosta.

Otázka zní: Jaký herní prvek byste rádi měli na dětském hřišti Tichá v Plzni na Skvrňanech?

1. Šplhací vigvam

2. Pirátská loď

3. Ptačí strom

Hlasujte prostřednictvím ankety na FB Městského obvodu Plzeň 3 nebo pošlete e-mail na adresu maresovaa@plzen.eu. Do e-mailu napište jaký herní prvek se vám líbí nejvíc. Hlasování bude ukončeno v pátek 19. 3. ve 12:00 hodin.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka