Viktoria chce porazit Duklu a držet přes zimu první místo

Přezimovat na prvním místě tabulky. To je cíl fotbalistů Viktorie Plzeň před nedělním zápasem s pražskou Duklou v 16. kole Synot ligy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Viktoria je v domácí lize rozjetá, vede tabulku o tři body před Spartou, daří se jí a ve Štruncových sadech to má těžké každý soupeř.

Dukla okupuje střed tabulky, v minulém kole rozstřílela Teplice a na Plzeň to umí, přesto je Viktorka doma velkým favoritem zápasu. Motivace pro Plzeň je jasná. Získat tři body a neumožnit Spartě, aby ji na zimní pauzu vystřídala v čele ligy. Viktoriáni navíc tvrdí, že se z neúspěšného duelu na Dukle poučili. Podle Tomáše Hořavy může být receptem držet balon a nechat soupeře běhat bez něj. Plzeňané si jsou totiž vědomi nebezpečných brejků pražského celku. Plzeň se nevymlouvá ani na nabitý program závěru podzimu, kdy ve čtvrtek hrála pohár v Brně a k dalšímu zápasu tak nastupuje po třech dnech.  Zápas Viktoria Plzeň – Dukla Praha začíná v neděli v 18.30 a uzavře celé kolo. Už od 13 hodin hrají Brno s Mladou Boleslaví, od 14 Liberec se Slavií a od 15 přivítá Jihlava Zlín a Ostrava Spartu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka