Viktoria nesouhlasí s Limberského oslavným volantem

Klub FC Viktoria Plzeň se distancuje od gesta, kterým David Limberský oslavil svoji první branku v ligovém utkání na hřišti Příbrami. Jakkoliv dokáže vedení klubu pochopit, že po událostech posledních dnů byly gólové emoce Davida Limberského obrovské, zvolené gesto mohlo být vyloženo jako znevážení či zlehčení celé situace.

Jarní servisní akce AUTO CB

David Limberský oslavil vstřelenou branku napodobováním řízení, kroutil imaginárním volantem. To v situaci, kdy minulý týden v Praze boural s alkoholem v krvi a podle policie mužům zákona utíkal a následně vyhrožoval. Za to už dostal od Viktorie pokutu a musel sundat kapitánskou pásku. Situaci v pondělí znovu řešil klubový management se samotným hráčem, jenž svým chováním pobouřil fanoušky napříč klubovým spektrem, příznivce plzeňského fotbalu nevyjímaje. 

"Na klubové úrovni budou provedena další opatření, aby chování a vystupování hráčů FC Viktorie Plzeň nepoškozovalo jméno klubu především směrem k jeho partnerům a fanouškům.  Veškeré tyto interní kroky, včetně současné komunikace vedení klubu s Davidem Limberským, však nebudou prezentovány veřejně a hráči ani management klubu se k nim nebudou blíže vyjadřovat," uvedla Viktoria v prohlášení. 

Celou tuto situaci nebere klub na lehkou váhu a diskuze se všemi fotbalisty bude velmi důrazná. Jasným cílem je stanovení takových pravidel profesionálního chování a vystupování hráčů, aby se neopakovaly žádné ze situací skončeného týdne.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka