Viktoria potěší fanoušky Dnem splněných přání . První bude plnit Radim Řezník

Plzeňský fotbalový klub si pro své fanoušky připravil speciální projekt, v rámci kterého budou příznivcům červeno-modrých barev plnit přání sami hráči Viktorie.

Cílená propagace v Plzni

Počínaje říjnem zvolí Viktoria každý měsíc jednoho z fotbalistů, který vybere a splní tři přání zaslané fanoušky. Prvním hráčem, který potěší Dnem splněných přání malé i velké viktoriány, bude Radim Řezník.

Plnit přání v Plzni a blízkém okolí bude plzeňský obránce v pondělí 26. října. Přihlásit se plzeňští fandové mohou zasláním emailu na adresu prani@fcviktoria.cz. „Ve své zprávě by měl každý fanoušek popsat přání, které by si přál od Radima splnit, včetně důvodů, proč by právě on měl být do Dne splněných přání vybrán,“ popisuje tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár. Fantazii se nechávají dveře otevřené, fanoušci Viktorky si mohou přát návštěvu Radima Řezníka na své narozeninové oslavě nebo tréninku svého klubu. Variantou může být také komentovaná prohlídka šatny Viktorie Plzeň, večeře či oběd se samotným hráčem nebo neformální posezení u kávy ve VIP prostorech Doosan Areny. „Možností je samozřejmě nepřeberné množství a pevně věříme, že fanoušci této šance s radostí využijí. Variantou je samozřejmě také návrh přání pro některého z blízkých, pro kterého by následně setkání s Radimem bylo překvapením,“ doplňuje Pillár. Své návrhy mohou fanoušci Viktorie posílat do pondělí 19. října, hned v úterý 20. října následně Radim vybere tři šťastlivce, se kterými se již klub dohodne na organizaci celé akce. „Veškerá přání by měla být situována do Plzeňského kraje, každé přání by délkou svého trvání nemělo přesáhnout cca 90 minut. Fanoušci by do svého mailu měli zapsat také přibližný časový start plnění svého přání, aby Radim během pondělí 26. října stihl objet všechny tři vybrané příznivce,“ zakončuje tiskový mluvčí Viktorie.    

Sám plzeňský obránce se na výkop nového projektu velmi těší. „Jsem moc zvědavý, zda mezi fanoušky bude o tuto akci zájem. Osobně budu šťastný, pokud třem ze skvělých plzeňských příznivců budu moct splnit jejich přání. Nepřestává mě překvapovat, jak Plzeň fotbalem, žije, jakou radost udělá naše autogramiáda nebo návštěva na některé z plzeňských škol. Věřím, že tenhle projekt se ujme a že se dostaneme k fanouškům opět o něco blíž.“  



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka