Viktoria ve čtvrtek zahajuje prodej permanentek

FC Viktoria Plzeň má za sebou další skvělou sezonu. Již desátý rok v řadě dokázala zakončit nejvyšší soutěž mezi nejlepšími třemi.

Cílená propagace v Plzni

"Věříme, že i v té nadcházející 2020/2021 budete součástí týmu a pořídíte si permanentní vstupenku. Navíc můžete klub podpořit i výjimečným gestem solidarity," říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Fanoušci jsou vždy důležitou součástí viktoriánské rodiny. Velkou vlnu podpory hráčům i klubu vyjadřovali i v době, kdy nemohli fandit svému týmu přímo na stadionu.  "Toho si velmi vážíme a uděláme maximum, abychom vám v sezoně nabídli co nejvíce společné fotbalové radosti," dodává Hanzlík.

„Všem fanouškům, kteří si permanentku zakoupí, předem děkujeme a mohu slíbit, že budeme makat, abychom vás našim fotbalem bavili a aby byl plný nadšení a týmového ducha. I vy jste součástí našeho týmu,“ vzkazuje kouč Adrian Guľa.

Informace k prodeji

Prodej permanentních vstupenek pro nadcházející ročník 2020/2021 bude odstartován ve čtvrtek 6. srpna ve 13:00. Klub se intenzivně zabýval různými variantami a rozhodl se, že permanentní vstupenku si bude moci zakoupit každý ze stávajících držitelů (majitelé jakékoli permanentní vstupenky ze sezony 2019/2020).

Viktoria však otevřeně říká, že se může stát, že například na první ligový duel nové sezony se nebudou moci všichni permanentkáři dostat. Vždy bude muset respektovat aktuální situaci a dodržovat z ní vyplývající nařízení. "Naše rozhodnutí o prodeji činíme s výhledem, že během podzimu dojde k přislíbenému uvolňování, a tedy navyšování počtu fanoušků na tribunách," dodává Hanzlík.

Pořídit si permamentní vstupenku budou moci v tuto chvíli pouze stávající držitelé, počet nijak limitován není. S volným prodejem permanentek ani vstupenek na jednotlivá utkání v tuto chvíli nepočítáme. „Chceme našim věrným fanouškům nabídnout možnost, aby byli upřednostněni a dostali se na stadion, pokud to bude možné,“ říká mluvčí klubu.

Pokud by omezení nastalo, každý permanentkář od klubu vždy s předstihem emailem obdrží informaci, jakým způsobem se na stadion lze dostat – v jakém počtu a zda na permanentní či náhradní vstupenku. I proto je důležité mít na permanentkáře aktuální kontaktní údaje, které vyplníte ve formuláři při nákupu permanentky.

Důležité zvýhodnění pro věrné fanoušky je samozřejmě cenové – permanentkář opět výrazně ušetří v porovnání s cenami jednorázového vstupného (až 60 %). Klub navíc nastavil ceny permanentek vstřícně s ohledem na aktuální situaci a s ní související počet mistrovských zápasů.

Vzhledem ke změně herního modelu (liga bude mít 18 účastníků a nebude se hrát nadstavbová část), bude v prodeji pouze 1 typ permanentní vstupenky, a to EXTRA, která je platná na celou sezonu (17 domácích ligových zápasů plus případné domácí zápasy MOL Cupu – za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí).

Předprodej permanentních vstupenek bude spuštěný ve čtvrtek 6. srpna v čase 13:00 a potrvá až do 18:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny, následně bude probíhat každý den včetně víkendu (9:00–17:00). Stávající permanentkáři mají garanci rezervace svého místa a své zvýhodněné ceny až do 11. září.

Gesto solidarity. Vyberte si.

Klub považuje za férové, aby zároveň dořešil i minulou sezonu, kdy fanoušci nemohli z důvodu zásahu vyšší moci několik utkání v Doosan Areně navštívit. Ze strany fanoušků zaregistroval iniciativu, že část z nich nežádá žádnou kompenzaci za ušlé zápasy. Této iniciativy si velmi váží! Na druhou stranu respektuje i opačný názor a nabízí druhou variantu – fanoušek si může při nákupu nové permanentky zvolit, zda využije další slevu 10 %, či zda se této možnosti vzdá, a podpoří tak svůj klub tímto výjimečným gestem solidarity. Výběr je na každém fanouškovi a ať už se rozhodnete jakkoli, Viktoria děkuje!

více na fcviktoria.cz 


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 05.08.2020 10:39



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka