Viktoriáni doma padli i Bohemkou, domácí loučení nevyšlo

Poslední domácí zápas sezony viktoriánům nevyšel. Svěřenci loučícího se trenéra Michala Bílka prohráli v Doosan Areně s Bohemians Praha 1905 0:2 i kvůli Lukáši Soukupovi, jenž v bráně zelenobílých předvedl několik skvělých zákroků.

Cílená propagace v Plzni

Západočechům se start do zápasu vůbec nepovedl, už ve druhé minutě po chybě inkasovali. Střelcem hostů byl Martin Hála. Odpovědět mohl po přihrávce Jana Kopice Rafiu Durosinmi, jehož v situaci jeden na jednoho vychytal Lukáš Soukup.

Nigerijský útočník, který se trefil čtyřikrát z posledních pěti duelů, byl i v další šanci, ale hlavičkoval vedle. Velmi aktivní Durosinmi se chvíli poté uvolnil na hranici vápna a vypálil, Soukup však předvedl pohotový zákrok. Naopak Pražané se trefili i ze své druhé příležitosti – Josef Jindřišek načechral centr na hlavu Lukáše Hůlky a ten stanovil poločasové skóre na 0:2.

Červenomodří se snažili, po dlouhém autu sklepl míč Rafiu Durosinmi na Pavla Buchu, který vypálil rychle a tvrdě, avšak Lukáš Soukup si připsal další důležitý zákrok. Gólman hostů byl jasným mužem zápasu, parádní zákrok předvedl i proti zakončení Tomáše Chorého. Viktoriáni tak zeď klokanů neprorazili a prohráli 0:2.

SESTAVY

FC VIKTORIA PLZEŇ

Staněk – Hejda, Kaša (46. Řezník), Jemelka – Havel, Bucha (89. Květ), Kalvach, Mosquera (46. Vlkanova) – Kopic (64. Vydra) – Durosinmi, Chorý

BOHEMIANS PRAHA 1905

Soukup – Hůlka, Křapka, Vondra (74. Dostál) – Köstl, Jindřišek, Jánoš (57. Beran), Kovařík – Hála (85. Necid), Puškáč (57. Prekop) – Drchal (86. Mužík)

STATISTIKY

Branky: 2. Hála, 39. Hůlka, ŽK: Vondra, Prekop, Rozhodčí: Všetečka – Paták, Žurovec

Diváci: 7561

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka