Viktoriáni se sešli k prvnímu společnému tréninku. S posilami

Ve středu a ve čtvrtek absolvovali viktoriáni funkční a silové testy, dnes už začíná první společný trénink.

Cílená propagace v Plzni

Kádr se tak poprvé společně, prozatím bez reprezentantů, sešel i s řadou nových posil či navrátilců z hostování.

K týmu se tak již připojily posily Luděk Pernica, Ubong Moses Ekpai a Roman Procházka. Z hostování se pak vrací Michal Hlavatý, Jakub Řezníček a brankář Jakub Šiman. Z dorostu se k týmu připojil střední záložník Pavel Šulc, s áčkem zůstává i autor poslední branky sezony 2017/2018 Ondřej Štursa a stoper Filip Čihák. Přípravu s Plzní zahajuje také šestadvacetiletý útočník Jaroslav Navrátil, který posledních pět let působil v nizozemském Heraclesu Almelo.

Prozatím nejsou trenéru Vrbovi k dispozici reprezentanti Michael Krmenčík, Tomáš Hořava, Jan Kopic a Patrik Hrošovský, kteří se do přípravy zapojí 20. června.

S týmem již přípravu nezahájil rakouský záložník Andreas Ivanschitz, jemuž v klubu skončila smlouva. Spolu s ním Viktorii opouští i Diego Živulič. „Andreasovi i Diegovi chceme za jejich služby poděkovat. Byli součástí mistrovského kádru a přispěli k pátému titulu,“ dodal na jejich adresu Adolf Šádek. Budoucnost se nyní řeší u Tomáše Poznara, Erika Janži, Václava Pilaře a Petra Bolka.

Hostování v ligovém celku se řeší pro obránce Jiřího Pirocha, který poslední půlrok strávil v týmu Jablonce. Jan Suchan, jenž hostoval ve slovenské Senici, pak zahájí přípravu v Karviné a jeho případné angažmá v kádru čtrnáctého týmu tabulky uplynulé sezony se bude řešit.

Viktoriáni mají dnes na programu první společný trénink před sezonou 2018/2019. V nejbližších dnech je čekají náročné dvoufázové tréninky. V plánu je sedm přátelských zápasů, z nichž závěrečné tři odehraje Plzeň na desetidenním soustředění v Rakousku, kam zamíří 4. července.

Změny v kádru

Odchody: Andreas Ivanschitz (konec smlouvy), Miloš Kratochvíl (Jablonec), Jiří Piroch (hostování, ?), Jan Suchan (Karviná/testy), Diego Živulič.
Příchody: Luděk Pernica (Jablonec/návrat z host.), Ubong Moses Ekpai (Zlín), Roman Procházka (Levski Sofia), Jaroslav Navrátil (Heracles Almelo/testy), Michal Hlavatý (Sokolov/návrat z host.), Jakub Řezníček (Olomouc/návrat z host.), Jakub Šiman (Domažlice/návrat z host.), Pavel Šulc (dorost U19).
Řeší se nové angažmá: Tomáš Poznar, Erik Janža, Václav Pilař, Petr Bolek.

Kádr Viktorie pro přípravu na sezonu 2018/2019

Brankáři: Aleš Hruška, Matúš Kozáčik, Dominik Sváček, Jakub Šiman.
Obránci: Tomáš Hájek, Milan Havel, Lukáš Hejda, Roman Hubník, David Limberský, Radim Řezník, Luděk Pernica, Filip Čihák.
Záložníci: Aleš Čermák, Tomáš Hořava*, Patrik Hrošovský*, Daniel Kolář, Jan Kopic*, Jan Kovařík, Milan Petržela, Ondřej Štursa, Martin Zeman, Ubong Moses Ekpai, Roman Procházka, Pavel Šulc, Michal Hlavatý.
Útočníci: Marek Bakoš, Tomáš Chorý, Michael Krmenčík*, Jaroslav Navrátil, Jakub Řezníček.

* reprezentanti se k týmu připojí 20. června

Přípravné zápasy před sezonou 2018/2019

úterý 19. 6.: Doubravka – Plzeň (17:00)
sobota 23. 6.: Klatovy – Plzeň (14:30)
středa 27. 6.: Sokolov – Plzeň (17:00, v Mariánských Lázních)
neděle 1. 7.: České Budějovice – Plzeň (10:30, v Přešticích)

4. 7. – 14. 7.: soustředění v rakouském Westendorfu
- zápasy v termínech 6. 7., 10. 7. a 14. 7.
- soupeři jsou zatím v jednání

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka