Viktorii posílil dvacetiletý Rafiu Durosinmi

Viktoria Plzeň představuje třetí zimní posilu, kterou se stává Rafiu Adekunle Durosinmi. Dvacetiletý nigerijský útočník přichází na půlroční hostování s opcí z druholigové Karviné.

Cílená propagace v Plzni

Mladý útočník má za sebou velmi vydařený podzim v dresu Karviné, kde patřil mezi klíčové muže. „Jde o talentovaného hráče, který má výborné rychlostní, výškové i věkové parametry pro to, aby udělal další posun v kariéře a já věřím, že tento krok může udělat právě u nás,“ říká na adresu Durosinmiho sportovní ředitel Viktorie Daniel Kolář. „Slibujeme si od něj, že zvýší konkurenci v našem týmu a bude se rvát o svou šanci,“ dodává.

Dvacetiletý Durosinmi přichází na půlroční hostování s následnou opcí. Během pondělního odpoledne se již naplno zapojí do tréninku Viktorie a ve středu s týmem odletí na herní soustředění do španělského Benidormu.

„Jsem šťastný, že jsem dostal takovou šanci. Sledoval jsem zápasy Viktorie v Lize mistrů, je to opravdu velký tým a já musím udělat maximum pro to, abych se dokázal prosadit,“ má jasno Durosinmi.

V dresu Karviné zasáhl útočník na podzim do patnácti zápasů, v nichž vstřelil tři branky a zapsal pět asistencí. Čtyři trefy zaznamenal i v letošním ročníku Mol Cupu.

Odchovanec fotbalové akademie v Lagosu, největším nigerijském městě, přišel do České republiky před dvěma lety a prošel dorosteneckou akademií Karviné, kde se následně prosadil do prvního týmu.

Ve Viktorii bude na dresu nosit číslo 17.

fcv

Poznámka redakce: potisk dresů FC Viktoria Plzeň zajišťuje Adapt print Plzeň.

Potisk triček

ADAPT print Plzeň je partnerem klubu FC Viktoria Plzeň

Potisk triček

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka