Viktorka připravila online autogramiádu

Viktoriáni, Viktorka má pro vás překvapení. Jelikož v této době není možné, abyste se s hráči potkávali napřímo, klub připravil online verzi autogramiády.

Jarní servisní akce AUTO CB

Autogramiády se vždy potýkaly s velkým zájmem, ale bohužel je nyní nelze pořádat. I tak Viktoria vymyslela unikátní akci – online podpisovku! Pro ty z vás, kteří si do pondělí 19. října (včetně) zakoupí něco na eshopu, nabízí možnost nechat si daný předmět podepsat. Ideální vánoční dárek sehnaný s předstihem!

DŮLEŽITÉ!
Kdo bude chtít zakoupený produkt podepsat, musí to uvést při zakoupení zboží do poznámky. Vždy je důležité zmínit, od koho chcete daný podpis, případné věnování a případné umístění podpisu (např. na zadní/přední stranu dresu, trička; na kšilt čepice, atd.). Zkrátka veškeré požadavky k podpisu od vašeho oblíbence.

"My v následujících dnech hráče postupně oslovíme a necháme je dané produkty podepsat. Vás pak poprosíme o trpělivost, objednávky dorazí tedy o pár dní později, než jste zvyklí. Podpisy kompletního týmu lze pouze na věcech k tomu vhodných (dres, ročenka, tričko, míč, plakát, ...)," líčí zástupci klubu.

A navíc pozor! Od 10. října do pátku běžela na eshopu akce, že při nákupu nad 300 Kč byla v rámci ČR doprava zdarma. Kvůli této akci ji však klub prodlužuje až do jejího konce, tedy do konce pondělí 19. října 2020!

Tak co si necháte podepsat? Bude to tradičně oblíbený jeden z dresů, nebo nějaké triko, šála, míč, ročenka či něco úplně jiného?

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.10.2020 17:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka