Viktorka prohrála na Slovácku, trefil se i Milan Petržela

Podruhé na jaře Viktoria přišla o všechny body. Červenomodří tentokrát nezvládli duel na půdě Slovácka, kterému podlehli 0:2. Za fotbalisty z Uherského Hradiště se gólově prosadili Vlastimil Daníček a Milan Petržela.

Cílená propagace v Plzni

Úvodní zákrok v utkání si připsal Jindřich Staněk, když vyrazil střelu Filipa Vechety. Slovácko mělo na svědomí i další šanci, po rohu napálil Petr Reinberk hlavou břevno. Do třetice už se domácí radovali. Centr Marka Havlíka se po několika odrazech dostal až za vápno k nohám Vlastimila Daníčka, jenž z voleje trefil parádně.

Západočeši mohli vyrovnat po standardní situaci, kdy si balon našel Jan Kopic a ten se taky pokusil o volej – Filip Nguyen ale předvedl dobrý zákrok. Před koncem poločasu se mohl podruhé v zápase radovat Daníček, jeho střelu bodlem tentokrát Staněk nepustil za svá záda. Do kabin se ale šlo za lepšího stavu pro 1. FC.

Uplynula hodina hry a Slovácko se chvíli poté dostalo již do dvougólového vedení. Bývalý dlouholetý viktorián Milan Petržela svým sólem překvapil jak Milana Havla, tak Jindřicha Staňka na přední tyči. Po dobré práci Rafia Durosinmiho mohl Plzeň vrátit do duelu Erik Jirka, jenže ten v dobré pozici minul bránu.

To se v samotném závěru nepovedlo ani po rohovém kopu Romana Květa, který nedostal za Nguyena ani Mosquera, ani Chorý. Plzeňané tak v neděli odpoledne prohráli v daleké Moravě 0:2.

sestavy

1.FC Slovácko

Nguyen – Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška – Daníček, Havlík – Petržela (74. Brandner), Kohút (83. Břečka), Doski (90+1. Siňavskij) – Vecheta (74. Šašinka)

FC Viktoria Plzeň

Staněk – Havel, Hejda, Pernica, Jemelka (46. Mosquera) – Kopic (70. Jirka), Bucha, Květ, Sýkora (70. Vlkanova) – Vydra (55. Durosinmi), Chorý

statistiky

Branky: 26. Daníček, 63. Petržela, ŽK: Reinberk, Kohút – Hejda, Havel, Rozhodčí: Zelinka – Váňa, Šimáček

Diváci: 5319

fcv

Poznámka redakce: potisk dresů FC Viktoria Plzeň zajišťuje Adapt print Plzeň.

Potisk triček

ADAPT print Plzeň je partnerem klubu FC Viktoria Plzeň

Potisk triček

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka