Viktorka slaví šestý titul. Už kolo před koncem!

Plzeňská Viktorie zajížděla do Boleslavi jako tým, který má nejblíže k zisku mistrovského titulu.

Cílená propagace v Plzni

A vzhledem k tomu, že Beuaguel a Mosquera dokázali překonat hradeckého brankáře a pražská Slavia klopýtla na Baníku, tak jej skutečně dokázala získat. Již po šesté za posledních jedenáct let!

Začátek souboje s nevyzpytatelným soupeřem byl opatrný. Domácí se ale postupně začali osmělovat, bylo na nich znát, že už o nic nehrají a tím pádem na jejich bedra není žádný tlak. Viktoriánská obranná hráz musela hned několikrát hasit nebezpečné útoky domácího mužstva, ten se ale v prvním dějství prakticky nedostal do zakončení.

Postupně ale začali vystrkovat růžky i Západočeši. V 19. minutě po faulu na Beauguela pálil z přímého kopu kousek vedle Vízkovy branky Mosquera a o pouhou minutu poté poslal na francouzského kanonýra nebezpečný centr Řezník, „Bogy“ sice míč minul, ale ten se mu odrazem od hradeckého obránce okamžitě odrazil zpět k nohám a po jeho přesné střele pod břevno následovala viktoriánská gólová party!

Dvě minuty před odchodem do kabin ještě Lukáš Kalvach parádně zatočeným přímákem zaskočil brankáře Vízka, ten ale jeho střelu vyrazil z brankové čáry. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro Plzeň.

V 54. minutě přišel na plac Tomáš Chorý a jen pár vteřin nato se po Řezníkově rohu dostal do zakončení hlavou. Brankář Hradce sice míč vyrazil, ale Mosquera ho pohotově dorazil do sítě a navýšil na rozdíl dvou branek!

Nic podstatného už se poté v utkání nestalo a to znamená, že nám francouzsko-kolumbijské duo vystřelilo výhru nad Hradcem a tím pádem i další mistrovský titul!

sestavy

FC Hradec Králové

Vízek – Klíma, Král, Leibl (51. Soukeník) – Harazím (46. Čech), Rada (C), Kodeš, Kučera, Novotný – Rybička (68. Prekop), Kubala

FC Viktoria Plzeň

Staněk – Havel, Hejda (C), Eduardo, Řezník – Kalvach, Čermák (67. Pernica) – Mosquera, Sýkora (54. Chorý), Kopic – Beauguel

statistiky

Branky: 20. Beuaguel, 55. Mosquera, ŽK: 57. Kalvach, 85. Chorý Rozhodčí: Ondřej Berka – Jiří Kříž, Jan Váňa, Střely na bránu: , Střely mimo: , Rohy: , Ofsajdy: , Fauly: .

Diváci: 3294

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka