Viktorka zklamala, prohrála 0:1 ve Zlíně

Návrat na hřiště po reprezentační pauze se Viktorii nepovedl. V rámci 8. kola FORTUNA:LIGY totiž prohrála na půdě Zlína nejtěsnějším možným rozdílem, když jedinou brankou rozhodl zápas Tomáš Poznar.

Cílená propagace v Plzni

Hned v úvodní desetiminutovce si viktoriáni vypracovali obrovskou dvojšanci. Adriel Ba Loua uvolnil Radima Řezníka, jenž následně poslal přízemní přihrávku do vápna. Stanislav Dostál však skvěle zasáhnul jak proti Janu Kopicovi, tak při dorážce Davida Limberského. Další střelecký pokus si připsal Zdeněk Ondrášek, i tentokráte byl však domácí gólman připraven.

Kopic pak nevyužil ani centr od Limberského, když hlavičkoval nad břevno. Za to „ševci“ se mohli radovat hned ze své první příležitosti. Jawo ve vápně našel skvělou přízemní přihrávkou Tomáše Poznara a ten otevřel skóre zápasu. S dalším pokusem bývalého hráče Plzně si už Hruška poradil, výsledek 1:0 tak vydržel až do konce poločasu.

Sotva se vyšlo ze šaten a Moravané už mohli vést o dvě branky. Vakho milimetrovým centrem přilepil míč na hlavu Fantiše a ten obrovskou šanci neproměnil. Vyrovnat mohla po více než hodině hry Kobra, ale jeho pohotová střela z otočky skončila pouze nad Dostálovo bránou.

Čtvrt hodiny před koncem hlavičkoval po centru Ba Louy střídající Beauguel, jenže i kvůli teči domácích skončil míč těsně vedle brány. Západočeši se tak po reprezentační přestávce nevrátili na trávníky podle vlastních představ, ze Zlína totiž odjíždějí s prázdnou po nejtěsnější možné prohře.

sestavy

FC Fastav Zlín

Dostál – Simerský, Buchta, Procházka – Fantiš, Conde, Hlinka, Jiráček – Jawo (89. Toutou), Poznar (80. Dramé), Vakho (90+2. Janetzký)

FC Viktoria Plzeň

Hruška – Řezník (82. Káčer), Hejda, Brabec, Limberský – Bucha, Kalvach, Čermák (73. Alvir) – Ba Loua (82. Kovařík), Ondrášek (73. Beauguel), Kopic (62. Kayamba)

statistiky

Branky: 38. Poznar, ŽK: Alvir, Káčer, Rozhodčí: Denev – Nádvorník, Hájek

Diváci: uzavřeno

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka