Visio Art Gallery zve na výstavu Honzy Košťála

Pelle melle.... něco hnus a něco belle - Honza Košťál. To je název výstavy, která ve Visio Art Gallery na plzeňské Roudné představuje od 4. do 31. března tvorbu Jana Košťála. Vernisáž se koná 3. 3. od 17 hodin.

Jarní servisní akce AUTO CB

Slovo autora:

Když po třiceti letech strávených v roli reklamního grafika a ”kreativce” (strašný slovo) přelezete na druhou stranu barikády, tedy do výroby reklamy a tisků, tak se Vám jednak uleví a jednak se prostě nestačíte divit nad množstvím nepodarků, které jste do té doby viděli jen ve veřejném prostoru.
Člověk už se ani nediví, že kolikrát ani moc nejdou vyrobit...protože prostě autor není ani schopen připravit data.Takže jednou za čas je prostě potřeba provětrat šuplíky, protože tvůrčí přetlak trvá.

Akorát na konci procesu není oblíbené zadavatelovo: „Oni by to nepochopili...” Jsem opačného názoru (proto to dělám), nicméně nutno přiznat, že pochopí jen ten, kdo chápat chce...

Druhá skupina sdílí ty velké „pravdy” na sítích, ale s těmi se většinou v galeriích nepotkáváme... Takže máte-li chuť „pokochat se”, zasmát, popřemýšlet a zjistit jak to vidím já... stavte se.

vernisáž: 3. 3. 2022 v 17:00

výstava: 4. 3. - 31. 3. 2022

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka