Vítězem T-Mobile Rozjezdů v kraji je Denisa Huňatá s kšandami

Vítězným projektem regionálního kola desátého ročníku T-Mobile Rozjezdů je Denisa Huňatá z Plzně, která spolu s dcerou vyrábí originální kšandy.

Cílená propagace v Plzni

Druhé místo obsadil projekt Monterki.cz (Zruč-Senec) a na bronzové pozici skončil Karel Šimek s cestovatelskou aplikací Adventurer (Štáhlavy). O podporu odborníků se v západních Čechách ucházelo 21 nápadů, nejčastěji z oblasti IT, designu nebo řemesel. Podnikatelé z Plzeňského kraje chtěli například i tisknout 3D modely dětí a domácích mazlíčků nebo šít originální trička.

1. místo – Tvoje kšandy, Denisa Huňatá (Plzeň)
Denisa Huňatá vyrábí s dcerou Gábinou originální šité kšandy, pro muže, ženy i děti, všech velikostí. Ke kšandám šije i barety, čelenky, tkaničky do bot nebo doplňky pro pejsky. Rodinnou firmu založily proto, že maminka jako fotografka má práci závislou na sezóně.
2. místo – Monterki.cz, Tereza Nová (Zruč-Senec)

Dvě kamarádky z Plzně, Tereza Nová a Jana Houhová, před necelým rokem sháněly slušivé dámské pracovní kalhoty a žádné nenašly. Začaly tedy montérky prodávat samy. Zaměřily se na dámské barvy a vzory, originální balení a už teď po pár měsících jim chodí pět objednávek denně. Na léto chystají krátké montérky i dětskou kolekci.
3. místo – Adventurer, Karel Šimek (Šťáhlavy)

Náš život je sterilizovaný od nejistot a nebezpečí, a tak Karel Šimek vytvořil s kamarády průvodce dobrodružstvím, aplikaci Adventurer, která by cestovatele inspirovala a zároveň dávala prostor ke sdílení svých zážitků.

Porota složená z odborníků, úspěšných podnikatelů a investorů, jako jsou například Margareta Křížová nebo Martin Korman, hledá každý rok nejen neotřelý nápad, ale i úspěšnou realizaci podnikatelského záměru. „Fotografka Denisa Huňatá zaujala aktivním přístupem k řešení sezónnosti své profese,“ říká předsedkyně poroty Martina Kemrová, manažerka firemní komunikace T-Mobile. „Navíc přišla s nezvyklým řešením šlí, a tak může vyjít vstříc zákazníkům i s individuálními požadavky.“

Letošní ročník podnikatelského projektu je poznamenaný nouzovým stavem. „Semináře v regionech jsme museli vynechat úplně a poroty se se soutěžícími setkaly online. I tak jsme ale měli možnost vyslechnout řadu zajímavých nápadů, ze kterých mohou vyrůst skutečné podniky,“ shrnuje rychlý vývoj posledních týdnů Eva Karasová, organizátorka soutěže a manažerka společenské odpovědnosti T-Mobile.

„Ve společnosti Samsung je pro nás důležité být s T-Mobile Rozjezdy u zrodu nových příležitostí a s našimi produkty podpořit podnikatele v jejich začátcích. Tato setkání jsou pro nás důležitou zkušeností a inspirací,“ říká Martin Vokál, Key Account Manager IM, Samsung, partner T-Mobile Rozjezdů.

Denisa Huňatá si s regionálním vítězstvím odnesla od T-Mobile 50 000 Kč na rozvoj firmy a balíček telekomunikačních služeb na rok zdarma, komunikační kampaně od agentur AC&C Public Relations a Expertia, poukázku na nákup u Samsungu, poukázku na právní služby AZ Legal a seminář Základy účetnictví a daní pro podnikatele u Connect Economic Group. To vše v celkové hodnotě skoro 121 400 Kč. V soutěži si až 34 regionálních vítězů rozdělilo odměny v hodnotě zhruba 3,5 milionu Kč.

V desátém ročníku projektu T-Mobile Rozjezdy soutěžilo 406 nápadů. Již tradičně byla největší konkurence v hlavním městě, kde soutěží 118 projektů, dále na jižní Moravě (57 přihlášek) a ve středních Čechách (44).

    • Ze západních Čech se hlásilo 21 nápadů
    • Regionální vítěz si odnáší ceny za více než 120 000 Kč
    • Na absolutního vítěze čekají ceny v celkové hodnotě zhruba 1,2 milionu Kč

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 08.06.2020 17:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka