Vnikl do zaparkovaného auta

Strážníkům na Borech se podařilo v noci zadržet muže, který neoprávněn vnikl do zaparkovaného vozu. Případ už řeší státní policie. Po půl druhé v noci si hlídka městské policie na Borech všimla na jedné z křižovatek dodávkového auta s pootevřenými dveřmi. Při následné kontrole strážníci nalezli uvnitř vozidla tři...

Jarní servisní akce AUTO CB



Strážníkům na Borech se podařilo v noci zadržet muže, který neoprávněn vnikl do zaparkovaného vozu. Případ už řeší státní policie.

Po půl druhé v noci si hlídka městské policie na Borech všimla na jedné z křižovatek dodávkového auta s pootevřenými dveřmi. Při následné kontrole strážníci nalezli uvnitř vozidla třicetiletého muže, o kterém měla díky své místní a osobní znalosti povědomí, že se jedná o recidivistu, opakovaně odsouzeného pro majetkovou trestnou činnost. Hlídka ho zastihla v momentě, kdy zrovna manipuloval s kabeláží pod volantem a palubní deskou. Přistižený se snažil strážníkům namluvit, že vozidlo patří jeho známému a uvedl i jeho jméno. Když strážníci provedli lustraci vozidla, zjistili, že není napsané na uvedené jméno a konfrontovali s tím dotyčného. Ten si tedy vymyslel ještě další majitele, a když se ani jednou „nestrefil“, pokusil se aspoň strážníkům namluvit, že vozidlo nerozebíral, ale naopak kompletoval, aby ho měl majitel v pořádku po svém příjezdu. Ještě před příjezdem státních policistům se však doznal, že ve vozidle hodlal nějakou dobu přebývat.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka