Vodárna už systematicky testuje zaměstnance

Se systematickým  testováním všech svých cca 400 zaměstnanců na covid-19 začala VODÁRNA PLZEŇ a. s. už 23. února.

Cílená propagace v Plzni

Společnost posiluje i další bezpečnostní opatření a zejména u administrativních pracovníků důsledně využívá home office.

VODÁRNA PLZEŇ a.s. garantuje perfektní kvalitu vody dodávanou do vodovodní sítě svým zákazníkům.

S předstihem a ještě před vydáním mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví ze dne 1. března 2021 zahájila VODÁRNA PLZEŇ a.s. plošné testování svých zaměstnanců na covid-19. Testováni jsou každý týden na svých pracovištích a to antigenními testy aplikovanými zdravotnickým personálem. Výsledek testu je znám do cca 15 minut od jeho provedení.
„Posilujeme tím bezpečnostní opatření uvnitř společnosti. Ochrana a zdraví našich zaměstnanců je pro nás prioritou. Úzce souvisí s naší základní činností, jíž je výroba pitné vody a čistění vody odpadní,“ uvedl generální ředitel VODÁRNY PLZEŇ a. s. Jiří Kozohorský.

Testování provádí zdravotníci každý týden a pro zaměstnance je povinné. Doprovází ho zpřísněná opatření na pracovištích, kdy se po týdnu střídají směny pracovníků v režimu výkonu práce a  home office. U agend, kde je možná každodenní práce z domova, je ve VODÁRNĚ a.s. tato varianta využívána v maximální možné míře.

Zákaznické centrum v Malostranské ulici zůstává dále uzavřeno. Vše lze ale vyřídit buď elektronickou poštou na e-mailu elektronicky na e-mailu: zc@vodarna.cz nebo telefonicky na lince 377 413 222. 

Poznámka redakce: 
Užitečné odkazy na PDF ke stažení


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka