Vojta Mozík se rozloučil s fanoušky při vítězném zápase v Losiné

Extraligoví Indiáni získali v rámci své přípravy na hokejovou sezónu 2015/2016 další cenný skalp z fotbalového trávníku.

Cílená propagace v Plzni

Na hřišti TJ Sokola Losiná porazili domácí celek 8:3 Za vydatného deště neměl čerstvý účastník fotbalové 1.B třídy šanci.

I přes nepřízeň počasí přihlíželo utkání zhruba 200 diváků. Ti před začátkem viděli dojemné rozloučení fanoušků s Vojtou Mozíkem, který odchází do New Jersey Devils. Na rozloučenou dostal hráč, který v Plzni nosil číslo 74 veliká koláč právě s tímto číslem „Nečekal jsem to a byl jsem upřímně dojatý. Je to pro mě jen další důkaz toho, že Plzeň má nejlepší fanoušky v extralize,“ uvádí Mozík.

Utkání bylo chvilku vyrovnané, pak se po chybách domácích rozjel brankostroj HC Škoda naplno. První poločas skončil 0:5, když branky indiánů vstřelili Kadlec, Simon, Machovský, Pulpán a Kracík. Druhý poločas byl mnohem vyrovnanější. Nejdřív ještě Dominik Simon a Matěj Machovský zvýšili na 7:0, pak se však dvakrát radovali domácí. Poslední gól hokejistů zaznamenal Kubalík. 

„Utkání splnilo účel na jedničku. Kluci mají tyhle fotbaly rádi a užívají si je. V Losiné jsme nastoupili v silné sestavě a hráli dobře. Vyniknul Dominik Simon. Matěj Machovský a Jarda Kracík,“ popisuje Ladislav Čihák, asistent trenéra HC Škoda Plzeň.

„Kluci z Plzně byli běhavější, ale i fotbalovější. Z utkání jsme měli výborný pocit. Hráče, které normálně vidíme ve výstroji na ledě jsme teď viděli u nás na trávníku. Diváci byli spokojení. Doufáme, že se z utkání stane tradice,“ komentoval utkání domácí trenér Jan Rous.

foto: HC Škoda/Václav Samek


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka