Volný prodej permanentek na Viktorku začíná v úterý

V úterý 7. června ve 12 hodin odstartuje nejen na pokladnách Doosan Areny volný prodej permanentních vstupenek pro sezonu 2016/2017. Fanoušci si mohou zakoupit více než 1000 vstupenek, prodej bude probíhat také na www.plzenskavstupenka.cz.

Jarní servisní akce AUTO CB

Prodej pro stávající držitele permanentek skončil 30. května a využito bylo 6700 rezervací. Fanoušci Viktorie tak znovu dokázali, že fotbal se stal nedílnou součástí životů všech Plzeňanů.

Volný prodej permanentek startuje v úterý 7. června v pravé poledne. „Rádi bychom se přiblížili počtu permanentkářů, kterým jsme se mohli pyšnit v loňské sezóně. Věříme, že noví zájemci o celoroční vstupenky si najdou cestu do Doosan Areny a stanou se tak součástí plzeňského fotbalového příběhu,“ říká tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár. Plzeňský klub se bude v případě zvýšeného zájmu o permanentní vstupenky držet v loňském roce nastaveného limitu 7750 vydaných permanentních vstupenek. Ve volném prodeji si tak mohou fanoušci zakoupit více než 1000 permanentních vstupenek. „Situaci ohledně permanentek budeme důkladně monitorovat, abychom mohli našim fanouškům průběžně přinášet informace o počtu vydaných permanentních vstupenek,“ informuje Pillár.

Ceny celoročních vstupenek pro nové permanentkáře se pohybují od 1500 do 2600 Kč. Jeden fanoušek má možnost zakoupit si maximálně šest permanentních vstupenek. „Prosíme fanoušky, aby při nákupu permanentek pro své kamarády a známé měli k dispozici také jejich celé jméno a kontaktní údaje v podobě emailu a telefonního čísla,“ zdůrazňuje Pavel Pillár. Platba je na pokladnách jako tradičně možná pouze v hotovosti.

Vedle prodeje ve Štruncových sadech umožní Viktoria prodej nových permanentních vstupenek také online. Ten se otevře v okamžiku spuštění volného prodeje, tzn. v úterý 7. června od 12 hodin na stránce www.plzenskavstupenka.cz. Stejně jako při prodeji na pokladnách Doosan Areny platí omezení na 6 permanentních vstupenek v rámci jednoho nákupu.

Ceny permanentních vstupenek ve volném prodeji:
I. kategorie 2 600 Kč
II. kategorie 2 100 Kč
III. kategorie 1 500 Kč

Rozdělení sektorů:
I. kategorie sektory: C, D, E, F, S7, S8, T9, T10
II. kategorie sektory: A, B, G, H, S6, T11
III. kategorie sektory: P1, P2, P3, R4, R5, V14, V15, V16

Otevírací doba pokladen pro volný prodej permanentek:
Út 7. června 12 – 18
St 8. června 10 – 18
Čt 9. června 10 – 18
Pá 10. června 10 – 18
So 11. června 10 – 15

Další termíny prodeje budou upřesněny


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka