Vrací se přímé vlaky do Mnichova

Po koronavirové krizi a ukončení plánovaných výluk v Bavorsku se vrátí k pravidelnému jízdnímu řádu linky Ex 6 Západní expres v trase Praha – Domažlice – Mnichov.

Cílená propagace v Plzni

Obnovení provozu po přerušení mezistátní dopravy v době šíření nemoci COVID-19 se prodloužilo kvůli provozním mimořádnostem spojeným s opravou tratě. Jednalo se o plánované opravy jednokolejných tratí v pohraničí.

Z Prahy do Mnichova od soboty

Provoz vlaků linky Ex 6 Západní expres mezi Prahou a Mnichovem se vrátí k plánovaným jízdním řádům v soboru 11. července. Od ranního výjezdu pojedou všechny vlaky podle plánovaných jízdních řádů v celé trase. Odpadne tak mimořádný přestup v Plzni, který v současnosti funguje u částečně obnoveného vnitrostátního provozu mezi Prahou a Domažlicemi. Vlaky budou v sobotu vedeny ještě v mimořádném redukovaném řazení a v části trasy nemusí být u některých vlaků zařazen například vůz 1. třídy, minibar nebo vůz pro přepravu osob na vozíku. Během víkendu však dojde k návratu plánovaných typů vozů do těchto vlaků a nabídce všech standardních služeb. Každá ze souprav těchto vlaků je sestavena z poloviny z vozů Českých drah a z poloviny z vozů německé společnosti Die Länderbahn.   



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
10.07.2020 10:34



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka