Rokycanští ochranáři jdou na Štěpána přikrmovat

Rokycanští ochránci přírody každoročně pořádají několik akcí pro nejširší veřejnost. Tou letošní poslední bude již tradiční přikrmování živočichů v rokycanských městských parcích, která se uskuteční na Štěpána, tedy 26. prosince.

Cílená propagace v Plzni

Máte-li zájem se zúčastnit i Vy, sraz je ve 14.00 hodin před vlakovým nádražím v Rokycanech. Odtud se účastníci vydají na společnou cca dvouhodinovou vycházku, jejíž cílem je vysvětlit nejširší veřejnosti správný způsob přikrmování nejen opeřených obyvatel přírody, ale i volně žijící zvěře. Ne vždy lidé vědí jak správně přikrmovat a nesprávnou potravou mohou i živočichům ublížit.

Proto pořádají rokycanští ochránci přírody tuto společnou výpravu a diskutují o nutnosti a potřebnosti této činnosti, která se stává oblíbenou v této době u mnoha lidí. Po vycházce čeká účastníky, ale nejen je, přátelské posezení v salonku Restaurace „Železná„ v Rokycanech. "V případě, že máte i vy zájem o přikrmování živočichů v přírodě, kontaktujte přímo myslivce ve svém okolí nebo rokycanské ochránce přírody, kteří jsou připraveni poradit," líčí šéf rokycanských ochranářů Pavel Moulis.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.12.2014 14:10



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka