Vybavte toalety s e-shopem Sunexclean.cz a značkou Losdi

Regionální dodavatel s vybavením pro úklid, hygienu a gastro Sunexclean.cz nabízí kvalitní produkty Losdi, se kterými vybavíte každou toaletu.

Jarní servisní akce AUTO CB

V e-shopu www.sunexclean.cz najdete široký výběr zboží z oblasti úklidu a hygieny. Jedná se například o úklidové prostředky pro profesionální použití, úklidové stroje, hygienické systémy, zásobníky na toaletní papír, dávkovače na mýdlo, hotelovou kosmetiku, toaletní papíry, skládané ručníky, tekutá mýdla a mnoho dalšího.

Španělská značka Losdi se pyšní kvalitou a oblíbeností nejen u nás, ale i ve světě. Díky luxusnímu vzhledu a spolehlivé funkčnosti produktů budou spokojeni i ti nejnáročnější klienti. Zboží značky Losdi si můžete vybrat na e-shopu Sunexclean.cz, který je regionálním dodavatelm těchto produktů.

Schovejte toaletní papír do stylového zásobníku

Vždy je dobré, když je toaletní papír uschován, než aby se povaloval všude okolo. K tomu perfektně slouží zásobníky na toaletní papír, které najdete na e-shopu Sunexclean.cz v různých provedeních. Skvěle poslouží zásobníky plastové, kovové, nerezové zásobníky v matném či lesklém provedení, z ABS plastu nebo polykarbonátu. Každý zásobník značky Losdi se chlubí krásným designem, je tedy z čeho vybírat. 

Vybrali jsme pro vás 5 zásobníků na toaletní papír značky Losdi z e-shopu Sunexclean.cz:

Dávkovače mýdla nesmí chybět

Dávkovače mýdla jsou již samozřejmostí na každé toaletě. Vyberte si mezi dávkovači plastovými z polykarbonátu nebo ABS plastu či nerezovými v matném či lesklém provedení. Dávkovače značky Losdi stylově doplní interiér a pro každého hosta jsou také nedílnou součástí každé toalety.

Vybrali jsme pro vás 5 dávkovačů mýdla značky Losdi z e-shopu Sunexclean.cz:

Vysoušeče rukou Losdi jsou vysoce výkonné

E-shop Sunexclean.cz nabízí vysoušeče rukou různého provedení, designu a materiálu. Vyberte si osoušeče na ruce podle typu vaší provozovny. Skladem jsou sušáky rukou pro malé provozovny i pro provozovny s vysokou frekvencí osob, například hotely, restaurace nebo školy. K dispozici jsou osoušeče rukou z odolného ABS plastu, nerezu či kovu. 

Vybrali jsme pro vás 5 osoušečů rukou značky Losdi z e-shopu Sunexclean.cz:

Vyzvedněte si svou objednávku z e-shopu v Plzni na Roudné

V ulici Pod Všemi svatými 1544/1a na Roudné najdete prodejnu společnosti Sunexclean, kde můžete nejen osobně nakoupit, ale také si zde můžete vyzvednout svou objednávku z e-shopu.

Tip: Při vybavování toalet nezapomeňte ani na pisoárová sítka a tablety.

Potřebujete zjistit další informace? Neváhejte se obrátit na firmu Sunexclean.

SUNEXCLEAN s.r.o.
Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  PLZEŇ

E-shop
: www.sunexclean.cz
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Tel
.: +420 377 322 626

Facebook: Sunexclean, s.r.o.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka