Výhru Viktorie nad Olomoucí vystřelil Beauguel

Povedený týden viktoriánů! Po úterní výhře v osmifinále MOL Cupu vyběhli svěřenci Adriana Guľy k ligovému utkání proti Sigmě Olomouc, které také zvládli.

Cílená propagace v Plzni

Stejně jako minulý týden v Brně, i tentokrát rozhodl jedinou trefou Jean-David Beauguel. Západočeši tak zapsali třetí výhru ve F:L v řadě.

Jako první se v zakončení ocitl Jean-David Beauguel, ale jeho střelu z otočky pohodlně chytil Aleš Madous, stejně jako hlavičku Filipa Kaši. Vyloženou šanci měl v 18. minutě Pavel Bucha, jenže svůj nájezd na bránu neproměnil v gól. Na druhé straně hřiště málem trestala Sigma, přízemní centr Mojmíra Chytila si Milan Havel srazil na tyč.

První poločas skončil bez branek, to se ale rychle změnilo v tom druhém. Po autovém vhazování míč přistál na kopačkách JDB, ten se parádně obtočil okolo svého strážce a dělovkou nedal gólmanovi sebemenší šanci míč vyrazit mimo tři tyče – 1:0.

Francouzský ostrostřelec měl na kopačce i druhou trefu v zápase, tentokráte po přihrávce Šulce mířil jen do vybíhajícího Mandouse. Deset minut před koncem po rohovém kopu Pavla Buchy hlavičkoval Ondřej Mihálik, olomoucký gólman však skvěle zakročil. Červenomodří se snažili přidat pojišťující branku, to se nepodařilo ani Šulcovi, jehož zakončení vykopl z brankové čáry Roman Hubník!

Fotbalisty Plzně to nakonec nemuselo mrzet, povedená trefa „Bog Boga“ totiž stačila na třetí ligovou výhru v řadě.

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Staněk – Havel, Kaša, Brabec, Limberský – Bucha, Kalvach, Čermák (58. Šulc) – Ba Loua (72. Mihálik), Beauguel (87. Ondrášek), Falta

SK Sigma Olomouc

Mandous – Látal, Hubník, Poulolo (68. Sladký), Zmrzlý – González, Breite (85. Slaměna) – Houska (68. Yunis), Daněk, Hála (76. Zahradníček) – Chytil

statistiky

Branka: 57. Beauguel, ŽK: Kaša, Limberský, Falta – Poulolo, Chytil, Rozhodčí: Berka – Vlček, Kubr

Diváci: uzavřeno

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka