Výhru Viktorky v Liberci vystřelil Sýkora

Těžký souboj na půdě čtvrtého Slovanu Liberec viktoriáni zvládli! Po gólu Jana Sýkory ze závěru prvního poločasu zvítězili 1:0, a i nadále drží v lize skvělou formu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Úvodní šanci zápasu měl domácí tým. Dominik Preisler si na levé straně výborně naběhl, přízemním centrem poslal míč na Micka van Burena, jehož zakončení zblízka pohotově zneškodnil Jindřich Staněk. Na druhé straně se Jhon Mosquera postavil k volnému přímému kopu a po krásné ráně orazítkoval břevno.

Ještě před odchodem do kabin viděli diváci první gól zápasu – a vstřelili ho viktoriáni! Jhon Mosquera obloučkem našel Jana Sýkoru, který si hravě poradil s obranou Slovanu, na hranici vápna zaseknul a střelou na zadní tyč otevřel skóre. Po poločase tak FCVP vedla nejtěsnějším možným rozdílem.

Po hodině hry Mikula vyhrál balon pro van Burena, ale tomu střela nesedla, a tak měl Staněk jednoduchou práci. Čtvrt hodiny před koncem Oliviera Vliegena podruhé v zápase zachránilo břevno, když zkraje pokutového území pohotově vypálil Adam Vlkanova. Červenomodré to nakonec mrzet nemuselo, protože i tak zvítězili 1:0.

sestavy

FC Slovan Liberec

Vliegen – Gebre Selassie (82. Kozák), Prebsl, Plechatý, Mikula (67. Matoušek) – Valenta, Červ (67. Rabušic), Frýdek, Preisler (82. Mészáros) – Rondič (46. Višinský), van Buren

FC Viktoria Plzeň

Staněk – Holík, Hejda, Pernica, Havel – Kalvach (69. Ndiaye), Čermák (61. Bucha) – Vlkanova (84. Jirka), Sýkora, Mosquera (69. Jemelka) – Bassey (61. Chorý)

statistiky

Branka: 41. Sýkora, ŽK: Frýdek – Čermák, Holík, Hejda, Chorý, Ndiaye, Rozhodčí: Proske – Kotík, Kubr

Diváci: 5158

fcv

Poznámka redakce: potisk dresů FC Viktoria Plzeň zajišťuje Adapt print Plzeň.

Potisk triček

ADAPT print Plzeň je partnerem klubu FC Viktoria Plzeň

Potisk triček

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka