Vypsaná fiXa a Visací zámek po třech letech znovu vyráží na společné KULTTOUR 2. V listopadu zahrají v Sušici

Pardubická Vypsaná fiXa a pražský Visací zámek po třech letech znovu vyráží na společné turné s příznačným názvem KULTTOUR 2 - koncertní šňůra dvou kultovních kapel po kulturních domech napříč Českou Republikou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Fanoušci těchto dvou legendárních formací se můžou těšit na celkem devět společných koncertů, kde obě kapely zahrají oblíbené hity ze svých repertoárů a učitě dojde i na pár společných písní. Turné začíná 27. října v Čenkově u Příbrami a končí 26. listopadu v Třemošnici. 

“Je pravda, že některá spojení jsou prostě milníkem a naše první Kulttour s Visacím zámkem takové bylo,” vzpomíná frontman fiXy Márdi. Je to to trošku jinej adrenalin, protože nestojíte jen před svým publikem, ale víte, že v tom kotli jsou i příznivci, kteří přišli na jinou kapelu a vy to buď dáte a zvládnete to komplet nebo ne. A to je to, co nás na tom baví. Samozřejmě zase si připravíme nějaké společné věci, na scénáři se teď pracuje. Společné hraní s touto legendární partou je pro nás prostě zážitek.“ 

„Vypsaná Fixa je výborná kapela, naživo jedna z nejlepších u nás a my se taky nemáme za co stydět. Navíc jsme pěkně odpočatí, takže to bude mazec,“ shrnuje ještě za Visací zámek Jan Haubert.

Vstupenky na KULTTOUR 2 jsou k dostání exkluzivně v předprodejní síti Ticketstream.

Seznam koncertů KULTTOUR 2:

27. 10.  Čenkov u Příbrami

29. 10.  Kolín

04. 11.  Šumperk

05. 11.  Boskovice

11. 11.  Jistebnice

12. 11.  Sušice

18. 11.  Kroměříž

25. 11.  Sádek u Poličky

26. 11.  Třemošnice

Více informací naleznete na: www.vypsanafixa.cz; www.visaci.cz https://www.facebook.com/vypsanafixa/?fref=ts



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka