Výuka tance, blues, swing, jazz – to je sobotní večer v rytmu srdce v Konstantinkách

Společnost Léčebné lázně Konstantinovy Lázně a.s., zve na již 4. Taneční večer v rytmu srdce. V sobotu 11. 4. 2015 ve 20:00 se stylový sál lázeňského domu Prusík stane dějištěm tanečního večera, kde zazní swing, blues, jazz a to v podání mladé a talentované skupiny Hot Wings.

Cílená propagace v Plzni

Pro velký úspěch z předchozích večerů se opět zúčastní i Lenka Sekaninová, známá z televizní taneční soutěže Bailando, která večer okoření lekcí vybraného tance.

Vstupenky lze zakoupit na telefonním čísle 374 615 100, nebo přes portál www.plzenskavstupenka.cz

Taneční večery, které se konají již od února letošního roku, probíhají v  nově zrekonstruovaném sále léčebného hotelu Prusík, jehož rekonstrukce se velmi citlivě inspirovala dobovými fotografiemi.

V předchozích večerech se návštěvníci měli možnost bavit v rytmu swingu a jazzu v podání např. kapely Pilsner Jazz Band či Swing Melody Ostrov. Tentokrát zahraje skupina Hot Wings, která sklízí úspěchy po celé republice a svým posluchačům hraje kromě swingu a jazzu také blues či funky. 

Tradicí tanečních večerů se staly i zábavné taneční lekce, které vede Lenka Sekaninová. „Nejde o žádné náročné kreace. Jde spíše o snahu jednoduchou a srozumitelnou formou vysvětlit návštěvníkům, jak si večer užít i tancem – nejen poslechem. A Lenka Sekaninová je velmi příjemná a usměvavá lektorka,“ říká Roman Krajsa, organizátor večera.

Taneční večery jsou určeny nejen stávajícím hostům lázní, ale i návštěvníkům, kteří lázně dosud znají jen z doslechu a rádi by je poznali nebo si pouze chtějí zpestřit sobotní večer tancem a příjemnou hudbou.

 „Věříme, že když se u nás swingovým a jazzovým fanouškům bude líbit, najdou si pak cestu a čas na to, aby si u nás odpočinuli a nechali se hýčkat procedurami, které nabízíme,“ doplňuje Bc. Světlana Kadlecová, obchodní ředitelka lázní.

Více informací naleznete na www.konstantinovy.cz  nebo nás najdete i na Facebooku 

 - Léčebné lázně Konstantinovy Lázně a.s.

Bližší informace a rezervace na adrese: Léčebné lázně Konstantinovy Lázně a.s.

Plzeňská 58, 349 52 Konstantinovy Lázně. tel.: 374 615 511, 374 615 512, 374 625 100, Fax: 374 625 550

e-mail: rezervace@konstantinovy.cz, http://www.konstantinovy.cz

Nejbližší swing-jazzové taneční večery v lázeňském domě Prusík:  

25. 4. 2015 – The Dixieboys - swing jazz, dixieland, začátek akce: 20:00

9. 5. 2015 – Swing Melody Ostrov – swing 30. - 40. let


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka