Z dramatické bitvy na Dukle vytěžila Viktorka tři body

Aktivněji do utkání vstoupila Viktoria. V 7. minutě se v obrovské šanci objevil Milan Petržela. Ale střelou mířenou na zadní tyč skóre zápasu neotevřel.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hosté pokračovali v aktivní hře a to přineslo ve 12. minutě další šanci. Po centru z levé strany se do zakončení protlačil Aidin Mahmutovič, jeho střela ovšem zamířila jen do tyče. Po následném závaru mířil Daniel Kolář těsně vedle. Po dvacetiminutovce, kdy Viktoria domácí k ničemu nepustila, se Dukla začala více prosazovat. První velkou šanci měli domácí ve 30. minutě. Po krásné přihrávce Bergra se sám na Matúše Kozáčika řítil Tomáš Přikryl, ale slovenský gólman jej vychytal. První branku utkání diváci na Julisce viděli ve 41. minutě. A radovala se z ní Dukla po akci dvou bývalých viktoriánů. Bergr přihrával a Marek Hanousek otevřel skóre zápasu - 1:0.

Do druhého dějství vstoupili hosté s velkou chutí s výsledkem zápasu něco udělat. A první odměna přišla v 51. minutě. Daniel Kolář našel Jana Kovaříka a ten nedal z bezprostřední blízkosti Radovi nejmenší šanci - 1:1. Po vyrovnávací brance přišla hluší pasáž zápasu, kterou ovšem ukončil faul ve vápně na Františka Rajtorala. Z následného pokutového kopu se nemýlil Daniel Kolář - 1:2. Viktoriáni se ovšem z vedení dlouho neradovali. Neuběhlo ani pár minut a bylo srovnáno. V 74. minutě si smolně Bergrův přímý kop tečoval David Limberský a Matúš Kozáčik nestačil zareagovat - 2:2. Velmi dramatický závěr zápasu přeci ještě jeden gól přinesl. Patrik Hrošovský v 89. minutě ve vápně nastřelil ruku domácích a rozhodčí podruhé ukázal na penaltový puntík. K exekuci se nejprve postavil Pavel Horváth, který ale posléze míč přenechal Danu Kolářovi. Ten i s trochou štěstí druhou penaltu proměnil a uzavřel tak stav utkání - 2:3.

Viktoria si tedy odváží z Prahy po velmi dramatickém zápase vítězství 3:2 a posunuje se opět do čela tabulky Synot ligy.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka