Z hotelu v Klenčí ukradli dvě kola Specialized za 125 tisíc

Kriminalisté se obracejí na veřejnost. Občané by mohli napomoci objasnit trestných čin a nalézt bicykly za 125 tisíc korun.

Cílená propagace v Plzni

Domažličtí kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. K trestné činnosti došlo v blíže nezjištěné době od 20:30 hodin dne 21. července 2017 do 09:45 hodin dne následujícího v hotelu Haltrava v obci Klenčí pod Čerchovem. Neznámý pachatel vnikl neoprávněně do objektu a z neuzamčeného skladu odcizil dvě jízdní kola značky Specialized typu Epic a Viva, obě bílé barvy. Celková škoda byla vyčíslena na 125 tisíc korun.

Kriminalisté provedli ohledání místa činu a zajistili kriminalistické stopy. V průběhu šetření případu se jim podařilo získat fotografie odcizených kol. Tímto žádají občany, kteří si všimli odcizených kol nebo zaznamenali podezřelý prodej bicyklů, aby kontaktovali kriminalisty na lince 974 331 525, v případě nepřítomnosti zanechali vzkaz na záznamníku, nebo na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158. Mohli by tak napomoci objasnit trestný čin.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 08.08.2017 07:00



3 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka