Z Karlových Varů se bude příští léto létat do Turecka a nově na Krétu

Léto ještě není u konce, ale plánování další dovolené může směle začít. Čedok spouští prodej zájezdů na letní sezónu 2023 a navyšuje kapacitu odletů z Prahy i z regionálních letišť.

Cílená propagace v Plzni

Oproti letošnímu roku téměř o polovinu. Další rozšíření nabídky připravila nejstarší česká cestovní kancelář u poznávacích zájezdů, pobytů po České republice nebo v blízkých evropských zemích, kam nejčastěji Češi míří autem, ale také vlakem nebo autobusem. Z Karlových Varů se bude v létě létat nově do Heraklionu, který láká na dovolenou na oblíbeném řeckém ostrově Kréta. Pokračovat budou také populární zájezdy na Tureckou riviéru. Charterové lety do obou destinací bude Čedok provozovat ve spolupráci s leteckou společností Smartwings letadly typu Boeing 737.

„Naši klienti se letos vrátili k rezervacím zájezdů v rámci first minute a chtějí mít i vzhledem k velkému zájmu o cestování po pandemii svou příští dovolenou vybranou předem. Proto jsme intenzivně pracovali na přípravě nové letní sezóny a spouštíme prodej na příští rok již nyní v průběhu srpna. Chystáme expanzi v Brně, novinky z Prahy, ale další přidáváme i z regionálních letišť v Pardubicích, Ostravě nebo Karlových Varech. U populárních prázdninových destinací se mohou klienti těšit na nejoblíbenější i nové exkluzivní hotely. V rámci České republiky se zaměříme na zážitkové balíčky, u poznávacích zájezdů zase na nejoblíbenější okruhy, metropole i program pro děti,“ okomentoval zahájení prodeje Stanislav Zeman, generální ředitel Čedoku.

Na dovolenou mohou Češi příští letní sezónu zamířit do nejoblíbenějších turistických letovisek, počet hotelů Čedok výrazně navýší právě na Turecké riviéře, která vede letos žebříček nejoblíbenějších cílů. I proto Čedok v Karlových Varech nyní prodlužuje letovou sezónu, včetně odletu o státním svátku 28. září 2022.

Do turecké Antalye budou pokračovat přímé lety přímo z Karlovarského kraje i během dalšího léta. Úplnou novinkou z Karlových Varů, kterou Čedok oznámil již letos v červnu, bude řecký ostrov Kréta. Létat se bude jednou týdně do Heraklionu. Klienti mohou při odletu z karlovarského letiště využít i výhod parkování zdarma a pohodlného odbavení. Kromě pobytových zájezdů si mohou cestovatelé vybrat také poznávací zájezdy, například oblíbené okruhy v Turecku.

Další novinky v příštím roce připravuje Čedok i z ostatních regionálních letišť nebo z Prahy, odkud zamíří charterové lety ve spolupráci se Smartwings na letiště Lamezia Terme v italské Kalábrii nebo na Sicílii s přímými lety do Palerma. V obou destinacích nabídne cestovní kancelář kompletní portfolio tří- až pětihvězdičkových hotelů s kvalitním all inclusive programem. Exkluzivně Čedok přidává nově lety z pražského letiště také do španělské oblasti Costa Brava s příletem do Girony. Lákat bude i letošní novinka Marsa Matrouh na severu Egypta, více charterů každý týden poletí i do Taby. U vlastní dopravy jsou stálicemi Rakousko, Slovinsko či Maďarsko. U Chorvatska i Černé Hory bude v prodeji více míst na pravidelných linkách z Prahy, na výběr budou i další typy dopravy.

Pro klienty, kteří milují poznávání tuzemska, chystá Čedok na příští léto další zážitkové balíčky s návštěvou aquaparků, wellness a lázní, zámků, ale i návštěvy oblíbených vinařských či horských lokalit. Pro Českou republiku rozšíří i nabídku pobytů s možností výhodné vlakové dopravy.

Poznávání Čechy baví, hitem jsou různé okruhy po Evropě i do vzdálenějších destinací, dlouhodobě táhnou také prodloužené pobyty v evropských i světových metropolích od Lisabonu, Paříže, Říma, Londýna, po Dubaj či Istanbul. Čedok tak i během příštího roku nabídne své bestsellery. Klienti se mohou vypravit po stopách českých egyptologů, navštívit Jordánsko i Izrael, procestovat Madeiru, Island, Turecko nebo se kochat jízdou panoramatickými vlaky ve Švýcarsku. Po železnici mohou vyrazit do Vídně, Budapešti, Berlína a navštívit i zábavní park Legoland. Chystají se také spojení do Benátek, Grazu, Mnichova nebo Hamburku. Na program pro děti lákají i cesty do Paříže s Disneylandem či Asterix parkem nebo návštěva filmových studií Harryho Pottera u Londýna.

„Pro klienty, kteří si zájezdy na příští léto rezervují v předprodeji, jsme si připravili výhodnější podmínky. Čekají na ně nejnižší možné ceny, pobyty u vybraných hotelů až pro tři děti do 16 let zdarma, ale zejména nízká záloha jen 990 Kč za osobu, akce na výběr sedadla v letadle na většině charterových letů, ale také možnost změny zdarma,“ doplnil k podmínkám zájezdů Stanislav Zeman. Zájezdy na příští letní sezónu jsou již v předprodeji na webových stránkách www.cedok.cz. Rezervovat pobyty za nejvýhodnější ceny v rámci first minute mohou klienti také na infolince a pobočkách Čedoku nebo v široké síti provizních prodejců. Další nabídku hotelů bude Čedok doplňovat a navyšovat další kapacity nejen u evropských, ale i exotických destinací.

Přehled novinek Čedoku u leteckých zájezdů v letní sezóně 2023:

Odletové letiště: Destinace: Země: Frekvence letů:

Brno Fuerteventura Kanárské ostrovy/Španělsko 1x týdně

Brno Hurghada Egypt 1x týdně

Brno Kavala (Thassos) Řecko 1x týdně

Brno Madeira Portugalsko 1x týdně

Brno Mallorca Baleárské ostrovy/Španělsko 1x týdně

Brno Taba Egypt 1x týdně

Brno Tirana Albánie 1x týdně

Karlovy Vary Heraklion (Kréta) Řecko 1x týdně

Pardubice Antalya Turecko 1x týdně

Pardubice Burgas Bulharsko 1x týdně

Praha Dalamán Turecko 1x týdně

Praha Girona Španělsko 1x týdně

Praha Izmir Turecko 1x týdně

Praha Lamezia Terme Itálie 1x týdně

Praha Palermo Itálie/Sicílie až 2x týdně

Ostrava Hurghada Egypt 1x týdně

Ostrava Marsa Alam Egypt 1x týdně

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 21.08.2022 17:01



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka