Z Letního blešáku Uzlíku v srpnu neodejdete s prázdnou

Návštěvníci již po sedmé zažijí pravou atmosféru blešího trhu a mají možnost pořídit si originální kousky do svého šatníku, hračky pro děti, sportovní potřeby a další zajímavosti.

Cílená propagace v Plzni

Nádvoří Depo2015 naplní 30 prodejců, kteří se řídí heslem - pro jednoho odpad, pro druhého poklad.

Pro velký zájem a na dotazy návštěvníků Uzlík, z.s. pořádá výjimečně i letní blešák a to v neděli 8.8. v čase 13 -18 hodin Jarní blešák Uzlíku na nádvoří Depo 2015, Presslova 14 v Plzni. Vstupné je symbolických 20 Kč a výtěžek jde na podporu komunitního centra Uzlíku. Akce má podobného ducha jako garážové prodeje, které jsou velmi populární v USA. Lidé si mohou pořídit třeba staré kolo nebo hračky pro děti, ale zároveň mají možnost potkat se se sousedy a seznámit se. Na stáncích se tak může kromě oblečení pro děti i dospělé objevit například výbava pro miminko, sportovní vybavení, hračky, vybavení pro turistiku, nádobí, nářadí, knihy atd.

Nákup si návštěvníci mohou zpříjemnit občerstvením v místní kavárně. Celou dobu bude k dispozici stánek spolku Uzlík, kde mají návštěvníci možnost podpořit spolek nákupem handmade výrobků a autorských produktů. Zároveň mají možnost zjistit více informací o Uzlíku a jeho aktivitách.

„Jsme rádi, že se Blešák Uzlíku těší velké oblibě. Nechceme organizovat další módní bazárek, těch je v Plzni dostatek. Cílem blešáku je poslat do světa věci, které se lidem už nehodí, ale někomu jinému by mohly ještě dobře posloužit. Věříme, že i v létě si návštěvníci nenechají blešák ujít.” uvedla jedna z organizátorek Lenka Trunečková.

Uzlík, z.s. je komunitní rodinné centrum, které pořádá pravidelné i jednorázové akce pro rodiče a děti. Hlavním cílem je tolerance k rozdílným přístupům ve výchově a řídí se heslem: “Je jedno jak, hlavně s láskou...”.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka