Z plzeňské firmy ukradli kola, policie už je má

Ze zaměstnanecké kolárny odcizili dvě jízdní kola. Nedojeli ovšem daleko. Policisté zloděje zadrželi a umístili na policejní celu.

Cílená propagace v Plzni

Policejní komisař zahájil trestní stíhání pro podezření ze spáchání přečinu krádež. Obviněnými jsou dva muži z Plzně, kdy jeden z nich je cizinec, který se zdržuje v Plzni. Tito muži se v uplynulém týdnu vloupali do zaměstnanecké kolárny jedné plzeňské firmy a odcizili dvě dámská jízdní kola v celkové hodnotě přes 20 tisíc korun. Nedojeli ovšem daleko. Díky skvělé spolupráci kriminalistů a policistů z obvodního oddělení Plzeň Bory, se na základě výborné osobní a místní znalosti podařilo zloděje chvíli po činu zadržet a omezit na osobní svobodě.  

Nebyla to první krádež, kterou měla dvojice na svědomí. Oba jsou recidivisté, kteří byli již v minulosti za majetkovou trestnou činnost pravomocně odsouzeni.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí jednoho z obviněných mužů do vazby, který soudce akceptoval. Druhý je stíhaný na svobodě.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 02.06.2021 07:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka