Z garáže na Borech zmizely dva mopedy Stadion

Zloděj se vloupal do zabezpečené garáže, ze které odcizil dva mopedy zn. Stadion S22, kterých si jejich poškozený majitel velmi cení.

Cílená propagace v Plzni

Viděli jste odcizené mopedy? Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc. Předem děkují za případné poznatky. 

Na policejní služebnu Plzeň-Bory se obrátil poškozený majitel, kdy oznámil krádež dvou mopedů tovární značky S22. Ty mu neznámý zloděj odcizil ze zabezpečené garáže v ulici Univerzitní v Plzni. Zloděj si s největší pravděpodobností mopedy předem vytipoval a v době od 10. do 11. března 2021 se násilím vloupal do garáže, kde byly oba mopedy zaparkovány. Ty následně z garáže zmizely a policisté pátrají po jejich stopě pohybu a případného výskytu. Mopedy nebyly zcela funkční, majitel jim odmontoval palivové nádrže, které chtěl zvelebit a následně přimontovat zpět. Zvláštností pak byla samotná informace od poškozeného majitele, který nám uvedl, že v měl v garáži ještě zabezpečené zaparkované osobní motorové vozidlo, okolo kterého se musel pachatel doslova "protáhnout", aby ven z garáže mopedy dostal. Zaparkovaný automobil byl bez jediného poškození.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a po pachateli a odcizených mopedech pátrají.

Policisté žádají občany , kteří by mohli podat jakoukoli informaci o jejich pohybu či výskytu, aby se obrátili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158. Policisté předem děkují za případné poznatky.

foto: pčr

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 16.03.2021 07:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka