Z Plzně do Prahy nebo Brna přímo FlixBusem

FlixBus od 15. června obnovil v omezeném režimu provoz mezi Prahou a Plzní v rámci linky z Plzně do Brna a od 18. června v rámci mezinárodní linky z Plzně do Košic.

Cílená propagace v Plzni

Dálková doprava se postupně vrací do stavu jako před koronavirem, a tak se nabídka spojení každý týden rozrůstá. Od pondělí 15. června zelené autobusy opět propojují Plzeň s hlavním městem a Brnem přímým spojem, každý den jezdí jeden spoj oběma směry.

Od nedělní změny jízdních řádů FlixBus nově obsluhuje cestující na cestě z Plzně do Prahy a zpět. Autobusy vyjíždí do hlavního města každý den v 6:30, odkud dále pokračují do Brna, příjezd na Moravu je naplánován na 11 hodin 20 minut. Z Brna přes Prahu a zpět do Plzně pak autobusy odjíždí ve 13:10 z Brna, v 16:25 hodin z Prahy, příjezd do Plzně je naplánován na 18:10. Kromě toho začnou od 18. června jezdit čtyřikrát týdně mezinárodní spoje FlixBusu z Plzně na Slovensko, které zastaví v Praze a Brně. Obnovené spoje jsou již v prodeji na webových stránkách dopravce.  

Návrat zelených autobusů je pozvolný a na všech vnitrostátních linkách reflektuje vývoj poptávky. „Vidíme, že zájem cestujících o vnitrostátní spoje roste. Díky bezpečnostním opatřením na palubách autobusů nemusejí mít lidé z cestování hromadnou dopravou obavy,“ uvádí mluvčí FlixBusu Martina Čmielová. 

Preventivní bezpečnostní opatření na palubách autobusů

Na palubách zelených autobusů stále platí bezpečnostní opatření, v rámci kterých je potřeba cestovat s rouškou a před nástupem na palubu si dezinfikovat ruce.

„Naší hlavní prioritou zůstává bezpečnost zákazníků i řidičů. Nové bezpečnostní pokyny proto zůstávají v platnosti až do odvolání,“ dodává Martina Čmielová. Ty se týkají zvýšené prevence, hygieny a dezinfekce prostor autobusu, dezinfekce pro cestující a řidiče, ochranných pomůcek, změn při nástupu i výstupu a odbavování.

Mezi výhody cestování autobusy FlixBus patří nejvýhodnější ceny na trhu, více prostoru kolem sebe a extra místo na nohy, kvalitní Wi-Fi připojení i elektrické zásuvky

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.06.2020 08:06



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka