Za volant řidič neměl vůbec usednout

Spácháním dopravního přestupku na sebe v sobotu večer upozornil muž ze Sušice, u kterého se následně ukázalo, že za volant neměl vůbec usednout. Záležitost si na místě převzala k dalšímu šetření státní policie. Po čtvrt na osm večer si hlídka městské policie všimla řidiče osobního motorového vozidla Ford Focus, který ...

Jarní servisní akce AUTO CB



Spácháním dopravního přestupku na sebe v sobotu večer upozornil muž ze Sušice, u kterého se následně ukázalo, že za volant neměl vůbec usednout. Záležitost si na místě převzala k dalšímu šetření státní policie.

Po čtvrt na osm večer si hlídka městské policie všimla řidiče osobního motorového vozidla Ford Focus, který vyjel z ulice U Ježíška po chodníku a pokračoval ulicí Mikulášskou, kde vjel do zákazu vjezdu. Strážníci se ho proto rozhodli s vozidlem zastavit. Jakmile s vozidlem muž za volantem zastavil, přelezl na místo spolujezdce a strážníkům tvrdil, že neřídil a řidičský průkaz nevlastní. Brzy vyšla najevo skutečnost, že čtyřiatřicetiletý muž ze Sušice má nejen tzv. blokaci řidičského průkazu ale i také vysloven zákaz řízení motorových vozidel.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka