Začala soutěž zatancuj si v Mamma Mia live, v ulicích překvapí taneční flashmoby

Už jen dva týdny zbývají do okamžiku, kdy Lochotínský amfiteátr ožije unikátním projektem Enigmatic Cinema. Ten nabídne projekci muzikálu Mamma Mia! obohacenou o atraktivní zážitky, jako jsou show, exhibice, soutěže, videomapping nebo laserové efekty.

Jarní servisní akce AUTO CB

Hlavní složkou pak budou taneční vystoupení ušitá přímo na míru celému programu, která připravuje pětadvacet tanečníků z taneční skupiny Spider pod vedením Ivany Pokorové. 

 „Jako pozvánku připravili tanečníci na týden od 13. do 17. června flashmoby, s nimiž se budou objevovat v různých městech kraje. To znamená, že se lidem může stát, že půjdou po ulici, kde najednou ostatní kolemjdoucí začnou tančit,“ vysvětluje organizátor Enigmatic Cinema Radek Uhlíř. A dodává, že v takovém okamžiku by se diváci měli chopit své šance: „Buď se mohou připojit k tanečníkům a pokud se jim podaří držet se choreografie, vyhrají vstupenku na Mamma Mia! Live. Nebo mohou celé dění natočit či nafotit a záznam pak nahrát na facebookový profil Filmových nocí. A sbírat označení To se mi líbí a vyhrát vstupenku nebo hodinu tance ve Spideru,“ říká Radek Uhlíř.

 Kromě toho od pátku 10. června běží další soutěž: zatancuj, zazpívej a natoč video sám či s partou na veřejnosti, dej to na facebook Filmových nocí, sbírej like a vyhraj VIP vstup na zážitkovou projekci a hlavně možnost zatančit si v jedné scéně.

 Představení Mamma Mia! Live začíná v Lochotínském amfiteátru 24. června ve 21:30 hodin. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 13.06.2016 07:08



4 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka