Zájem o dětské prohlídky Švihova trhá rekordy

Zájem o dětské rodinné prohlídky hradu Švihova prudce vzrůstá. Pravidelně budou nyní během července připraveny každý víkend, v týdnu pak na písemné objednání předem.

Jarní servisní akce AUTO CB

Prázdninové prohlídky pro rodiny s dětmi (rodiče, ale třeba i dědečky a babičky) vzbudily hned na začátku prázdnin velkou pozornost veřejnosti. Hrad Švihov se rozhodl s nově připravenými švihovskými hradními prohlídkami, vstřícnými vůči dětským návštěvníkům a jejich rodinným příslušníkům, pokračovat.

Hledání pokladu a výklad upravený pro dětského návštěvníka i jeho dospělý doprovod, k tomu zajímavý pracovní list s úkoly. Takové jsou speciálně připravené prohlídky, které připravila Eliška Potužníková, studentka učitelství na Západočeské univerzitě.

Vstupenky na tyto prohlídky je možné zakoupit jednak na pokladně hradu, ale pro ty, kdo chtějí přijít přímo na čas a bez čekání, nabízí hrad Švihov možnost zakoupení také přes internet prostřednictvím hradního webu – www.hradsvihov.cz/vstupenky.

Správa hradu se po aktuálních zkušenostech a kvůli velkému zájmu veřejnosti snaží touto cestou vyjít vstříc zájemcům o typ prohlídek vhodných pro celou rodinu.

Speciální rodinné prohlídky budou návštěvníkům k dispozici o víkendech od 18. – 19. 7. a 25. – 26. 7. 2020 vždy v 10.45, 12.15 a 14.15. V případě zájmu o takový typ prohlídky během návštěvního týdne (mimo víkendy) je možné si podobnou prohlídku vyžádat písemně na hradním e-mailu svihov@npu.cz alespoň den předem!

foto: hrad Švihov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 18.07.2020 10:36



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka