Zakázkové Truhlářství Zajda ze Stříbra si hravě poradilo s náročnou rekonstrukcí prvorepublikového bytu v Mariánských Lázních

Příběh pana Zajíčka, který v roce 1992 založil svou truhlářskou firmu na základě svých vydřených zkušeností a byl zároveň svým jediným zaměstnancem, vás musí zaujmout. Dnes běžně provádí parádní rekonstrukce různých nemovitostí, se kterými by si leckterá firma neporadila. Obdiv mu patří i z toho důvodu, že se nevzdal a dokázal vše, co si zamanul jeho podnikatelský duch.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dnes je opravdu obtížné sehnat kvalitního řemeslníka, ale i přesto se vyplatí, na něj počkat. Důkazem je právě pan Zajíček, který se nevzdal a dokázal během 30-ti let spolehlivě a kvalitně zrekonstruovat nespočet nemovitostí, díky čemuž vybudoval velmi úspěšné podnikání. Přesně proto je Truhlářství Zajda tou pravou firmou, které chcete dát důvěru při příležitosti rekonstruování vaší nemovitosti, ať je stará klidně jako Země sama.

Ani takto náročná rekonstrukce není pro Truhlářství Zajda žádným oříškem

Výrazně zdobené prvky bytu se zdají být jako velká výzva pro každého truhláře. Zrekonstruovat takový byt určitě není procházka růžovým sadem, ale jak se můžete podívat na fotografiích níže, Truhlářství Zajda zvládlo i takovou rekonstrukci levou zadní, ať už se jednalo o repas nábytku, oken či ozdobné zakrytí topení.

A co vše Vám Truhlářství Zajda dokáže zařídit?

  • Rekonstrukce nejen historických objektů

  • Repase dveří

  • Výroba nových dveří

  • Ozdobné kryty topení

  • Dřevěná okna atypická a historická

  • Dřevěné schody

  • Dřevěné obložení, obklady

  • Repase nábytku a další práce dle požadavku zákazníka a možností truhlářství

Truhlářství Zajda Stříbro

Americká 1447, Stříbro

Web: www.truhlastvizajda.cz
E-mail
: zajicek@truhlarstvizajda.cz
Telefon
: +420 603 552 243, +420 608 822 579

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka