Zákrok na autobusovém nádraží

Na oznámení o napadení vyrazili strážníci ve středu odpoledne na autobusové nádraží. Když dorazili na místo, tak se v hale nádraží již nic nedělo, ale byl zde cítit štiplavý plyn. Dle přítomných cestujících zde došlo k vzájemnému napadání dvou mužů a použití pepřového spreje. Hlídku na místě následně oslovila obs...

Jarní servisní akce AUTO CB



Na oznámení o napadení vyrazili strážníci ve středu odpoledne na autobusové nádraží. Když dorazili na místo, tak se v hale nádraží již nic nedělo, ale byl zde cítit štiplavý plyn.

Dle přítomných cestujících zde došlo k vzájemnému napadání dvou mužů a použití pepřového spreje. Hlídku na místě následně oslovila obsluha zdejších veřejných záchodků s tím, že na záchodcích se nachází jeden z mužů, kteří se účastnili rvačky a bojí se, že tam zdemoluje vybavení. Strážníci se tam tedy vydali. Uviděli dotyčného muže a vyzvali ho, aby vyšel ven. Ten zareagoval tím, že se pokusil utéct a strážníky napadnout. Jednoho z nich se pokusil udeřit do hlavy, naštěstí ten útok vykryl a spolu s kolegou muže zpacifikovali. Když se třicetiletého muže ze Slovenska snažili spoutat, pomohli jim ještě kolegové od PČR, neboť opilý muž kladl silný odpor. Výtečník pak skončil na záchytce.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka