Záložník Ibrahim Traoré přestupuje do plzeňské Viktorie

Záložník z Pobřeží slonoviny se do přípravy Viktorie zapojil již během pondělních fyzických a funkčních testů, kdy se poprvé hlásil trenérovi Miroslavu Koubkovi, ve druhém poločase zasáhl i do zápasu v rámci projektu od Gambrinusu Kopeme za fotbal.

Cílená propagace v Plzni

 Nyní došlo k dohodě obou klubů a Ibrahim Traoré přestupuje z pražské Slavie do Viktorky, s níž podepsal smlouvu na jeden rok.

„Jde o velmi kvalitního hráče s obrovskými zkušenostmi jak z domácí ligy, tak i evropských pohárů. Náš trenér o něj hodně stál, takže jsme rádi, že se podařilo velmi rychle najít společnou řeč všech zainteresovaných stran a můžeme Ibrahima Traorého přivítat oficiálně v našem týmu,“ uvedl sportovní ředitel Viktorie Daniel Kolář.

„Jde o univerzálního středopolaře, který velmi dobře vnímá hru, zapojuje se do defenzivy i ofenzivy. Je pracovitý a pokud bude zdravý a dobře připravený, což testy zatím potvrzují, bude pro nás pozitivním přínosem,“ řekl hlavní kouč Viktorie Miroslav Koubek.

„Když se naskytla možnost jít do Viktorie, ihned jsem souhlasil. Jde o velký klub, který má vysoké ambice, bude hrát v pohárové Evropě a já mám pořádnou motivaci se prosadit,“ řekl po podpisu jednoleté smlouvy Ibrahim Traoré.

 Ibrahim Traoré (34) prošel Táborskem, Zlínem a pět let pak strávil ve Slavii a je majitelem třech mistrovských titulů, čtyřikrát vyhrál Český pohár. V české lize celkem odehrál 159 zápasů, dalších 58 v evropských pohárech v dresech Zlína a Slavie.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka